12 / 05 / 2024

Arzu Toros

Arzu Toros

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaman, Tüncay Akman, Arzu Toros, Mehmet Ateş, Ayşe Serbes, Önder Özdamar, Yasin Uçar tarafından 3 Temmuz'da kuruldu.

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Kariyerine 1998 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da müfettiş yardımcısı olarak başlayan Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Ve 2023 model sunrooflu Renault Toros'tan heyecanlandıran Türkiye gelişmesi! Fiyatı da belli oldu!

Otomobil piyasasında kullanıcıları heyecanlandıran yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ederken Renault Mayıs ayında büyük bir sürprizle karşımıza geldi. 2023 model sunrooflu Renault Toros büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

2023 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatını duyunca şoke olacaksınız!...

Bir döneme damgasını vurmuş, halen daha Anadolu'nun pek çok yerinde kullanılmaya devam eden Renault'un efsane otomobili Toros yeniden üretilmeye başlandı. Peki 2023 model Renault Toros'lar ne kadara satılıyor? İşte son dakika bilgisine göre sizi oldukça şaşırtacak 2023 model Renault Toros fiyatı...

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Elektrikli Renault Toros fiyatı ile büyüleyecek! Renault Toros göz doldurmaya geliyor!

Renault bir zamanlara damgasını vuran Toros modelini elektrikli hale getiriyor hala da araçlara yatırımlar devam ediyor. İşte son gelişmeler!

Arzu Sarpkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzu Sarpkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Arzu Sarpkaya tarafından kuruldu.

2022 model Renault Toros! Fiyatıyla ilgili sürpriz ayrıntı…

Bir dönemin efsaneleri arasında yer alan Renault Toros, 2022 modeliyle şaşırttı… 1990-2000 yıllarında Türkiye’de bir hayli popüler olan Toros, otomobil piyasasını altüst edecek.

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Mammedov ve Nazmi Güreler ortaklığında kuruldu.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Arzu Erdem kimdir? 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdem kimdir? Arzu Erdem, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Erdem'in biyografisi...

Arzu Toros Haberi

Arzu Toros

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaman, Tüncay Akman, Arzu Toros, Mehmet Ateş, Ayşe Serbes, Önder Özdamar, Yasin Uçar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...