17 / 05 / 2024

AS Architects European Property Awards ödül

AS Architects European Property Awards ödül

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Avend Beytepe ve Akyarlar Villaları projelerine WA Awards’tan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan ‘Avend Beytepe’ ve ‘Akyarlar Villaları’ projeleri World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 28. proje döngüsünde ödüle layık görüldü.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Avcı Architects çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor!

Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.

INC Research, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyuyor!

Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde, kullanıcı koşullarını önemseyen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurguluyor.

Mekanın ve malzemenin doğasına saygı: Inc Reserch!

Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde, kurumsal kimlik değerleriyle iç mekan bileşenlerinin bir arada ele alınırken, kullanıcı koşullarının önemsendiği, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan tasarım vurgulanmış.

Etimesgut Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Binası'nın inşasına başlanıyor!

Ankara Sincan Etimesgut Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası, Türkiye'nin ilk yeşil kamu binalarından biri olacak. 20 gün içerisinde maliyet işlemlerini sonuçlandıracak olan Bakanlık, en kısa sürede binanın inşasına başlayacak.

Ankara Yenimahalle imar planı belediye panosuna asıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bugün Resmi Gazete'te verilen ilana göre Başkent Ankara Yenimahalle 84111 / Ek2 nolu parselasyon planı belediye panosuna asıldı.

İzzet Mehmet Paşa Camii 2 asırdan beri ayakta!

Padişah 3. Selim döneminde sadrazam İzzet Mehmet Paşa tarafından yaptırılan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde minaresinin yıkılması halinde ustasının boynunun vurulacağı rivayet edilen İzzet Mehmet Paşa Camii 2 asırdan beri ayakta...

Clandras Hidroelektrik Santrali yarım asırdır aynı yöntemle ilçeye enerji veriyor!

Türkiye'de ilçe bazında ilk kendi elektrik enerjisini hidroelektrik santraliyle üretmeye başlayan Uşak'ın Karahallı ilçesinde yarım asırdır aynı yöntemle ilçeye enerji verilirken, santral 42 yıldır Cerit ailesi tarafından çalıştırılıyor.

Fatma Şahin: 100. Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentileri asılsız!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100'üncü Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi. Şahin, "Tam tersi biz 100'üncü Yıl Parkı'nı devam ettirmek için karar verdik...

Çanakkale Çınarlı köyündeki asırlık cami restore edilmeyi bekliyor!

Çanakkale' nin merkeze bağlı Çınarlı köyü içerisindeki asırlık cami, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Köylüler, yeni cami yapılmadığı için kullanılmayan yüz yıllık caminin restore edilmesini istiyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites Rezidans projesi hem yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sağlıyor hem de asıl ödemeyi 14 ay sonra yapma fırsatı veriyor.

D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasına başlandı!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan D - 100 Topçular Köprülü Kavşağı’ nın inşasına başlandı...

AS Architects European Property Awards ödül Haberi

AS Architects European Property Awards ödül

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi  European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında  “Highly Commended” ödülüne layık görüldü. 

Her yıl Avrupa’nın bir çok farklı ülkesinden projenin yarıştığı European Property Awards 2016 -2017 ödülleri, 27 Ekim 2016 gecesi Marriott Grosvenor Square Londra’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Ayşin Sevgi Karakurt ve Gökhan Aksoy düzenlenen törende ödülü yetkililerin huzurunda teslim aldı.


Mimari projesi AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan, yatırımı ve inşaatı M2 İnşaat tarafından gerçekleştirilen Adres Yalıkavak, Bodrum Yalıkavak, Gökçebel bölgesinde yer almaktadır. Projede konut ve otel olmak üzere iki ayrı fonksiyonu kapsamaktadır. Proje genelinde toplamda 43 adet dubleks ve 25 adet flat olarak tasarlanan, toplam 68 adet...