15 / 05 / 2024

As İç Mimarlık Ve İnşaat şirketi

As İç Mimarlık Ve İnşaat şirketi

As İç Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulmenaf Dural ve Süleyman Ayral ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu! 

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asım Tatlı ve Halil Tatlı ortaklığında kuruldu.

İmdat As Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmdat As Mimarlık Anonim Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile İmdat As tarafından kuruldu.

As Land Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurdeniz Eldeniz Çılğasıt tarafından kuruldu.

Marina Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Selam Kolaç ve Yusuf Asım Paksoy ortaklığında kuruldu.

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Örs tarafından kuruldu.

As İç Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As İç Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulmenaf Dural ve Süleyman Ayral ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Cansoylar İç Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansoylar İç Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Cansoy ve Cansu Cansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, General Asım Gündüz Caddesi'nde kuruldu.

Suriyeli gençler ülkelerinin inşası için Mimarlık eğitimi alıyor!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleri ile Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yerleşen Suriyeli gençler bir gün ülkelerinin inşasında görev almak üzere mimarlık eğitimi görüyor.

As Pera Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Pera Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hilmi Bakır tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ocak'ta kuruldu.

As İç Mimarlık Ve İnşaat şirketi Haberi

As İç Mimarlık Ve İnşaat şirketi



As İç Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulmenaf Dural ve Süleyman Ayral ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.


As İç Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Konusu:

a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-) Yurt içinde her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-) Türkiye sınırları içinde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...