13 / 05 / 2024

As Land adres

As Land adres

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

As Land Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Aslan ve Fatih Mehmet Battal ortaklığında kuruldu.

Irak'ta 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçe sağlandı!

Irak Parlamento Başkanı Muhammed el-Halbusi, "Devlet alternatif bulana dek, gecekonduların kaldırılmasının durdurulduğunu, vilayetlerdeki nüfusa göre dağıtılmak üzere 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçenin sağlandığını ilan ediyoruz" dedi.

Erbaa'da yapılacak 224 TOKİ konutun inşasına başlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat’ın Erbaa ilçesinde inşa edilecek 224 konutun yapımına başlandı.

Terme'de yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaesi gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın şantiye inşasına başlandı!

Rize-Artvin Havalimanı projesinde şantiye inşasına başlandı. Projede Mart ayı sonuna doğru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile temel atma töreni düzenlenecek.

Katar'dan dünyaya 335 cami inşası için anlaşma!

Katar EİD hayır kurumu, dünyanın farklı ülkelerinde 335 cami inşası için anlaşma yaptı. Yaklaşık 6 milyon dolarlık inşaat projeleri kapsamında 335 caminin yapımına başlandığı belirtildi.

Gazze'de BAE finansıyla 4 yeni okul inşasına başlandı!

Birleşmiş Milletler, Filistinli Mültecilere Yardım Ajansının (UNRWA) Gazze'de Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) finansıyla 4 yeni okul inşasına başladığı bildirildi.

Gebze-İzmir Otoyolu projesinin 'en ağır' parçası yerleştiriliyor!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü'nün 2 bin 600 tonluk en büyük parçası "ağır kaldırma" yöntemiyle yerleştirilmeye başlandı.

Yasemin Evleri'nin 2. etabının inşasına başlandı!

Konya'nın en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı, bilinci etabını geçtiğimiz Haziran ayında tamamlayarak, anahtarlarını sahiplerine teslim ettiği Yasemin Evleri Projesi'nin ikinci etabının inşasına başladı.

Etimesgut Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Binası'nın inşasına başlanıyor!

Ankara Sincan Etimesgut Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası, Türkiye'nin ilk yeşil kamu binalarından biri olacak. 20 gün içerisinde maliyet işlemlerini sonuçlandıracak olan Bakanlık, en kısa sürede binanın inşasına başlayacak.

D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasına başlandı!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan D - 100 Topçular Köprülü Kavşağı’ nın inşasına başlandı...

As Land adres Haberi

As Land adres

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

As Land Mimarlık Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler...