01 / 05 / 2024

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Vanguard Group Prodüksiyon Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanguard Group Prodüksiyon Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 300 bin TL sermaye  Asım Badar Butt tarafından kuruldu. 

As Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Group Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Büyükak tarafından kuruldu.

Sunshine Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunshine Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Asıf Darzabı tarafından kuruldu.

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu.

Mk Group Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Group Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Muhammet tarafından kuruldu.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ekin ve Fatih Yıldız ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İbrahim Çağlar'dan YDA Group ile ortaklık açıklaması!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Bugün bazı basılı yayın kuruluşlarında yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır." ifadesini kullandı.

Royal Group'tan Kartal'a 5 yeni proje!

Royal Group, Kartal’da 550 milyon değerinde 5 yeni projenin inşasına başlamaya hazırlanıyor. Üç yıl içinde 2 bin konuta imza atacaklarını söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, beş yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor.

Star Life Silivri Villaları şehir karmaşasından uzak hayat sunuyor!

İstanbul’a çok yakın ancak şehir karmaşasından uzakta bir hayat sunma anlayışı, özel konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan 90 villalık “Starlife Silivri”de, sevdiklerinizle hayatın keyfini çıkaracağınız bir yaşam mümkün.

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu.

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...