03 / 10 / 2024

Asad Dabbagh

Asad Dabbagh

Dabbagh İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asad Dabbagh, Abdullah Khachan tarafından 250 bin liralık sermaye ile 5 Şubat tarihinde Bağcılar, İstoç, Toptancılar Çarşısı'nda kuruldu.

Volga Power Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volga Power Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Javad Nıkou ve Majıd Asadı ortaklığında kuruldu.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli  ile Husseın Fawzı B Al Asadı tarafından kuruldu.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından kuruldu.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

Techconsult2 İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techconsult2 İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile N. Abd Al-Razak Yahya al-Dabbagh ve Wissam Luay M. Aldarweesh ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Elif Hançerlioğlu, Mazın A. Mohsın Al-Asadı ve Shaymaa Omar B. Al-Qaysı ortaklığında kuruldu. 

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Omar Farooq B. Al Dabbagh tarafından kuruldu.

Jamal Group İnşaat Enerji Nakliyat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jamal Group İnşaat Enerji Nakliyat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL TL sermaye bedeli ile Asad Jamal Saeed Hamed tarafından kuruldu.

Verona Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Verona Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maan Zaıd    Al-Sadı, İsa Yalçınkaya,  Mhd Kher Boz Al Assal ve M.Isam Saeb  Al-Dabbagh ortaklığında kuruldu. 

Artu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Kutayba I.S. Al-Alı, Husseın F.B. Al-Asadı, Abeer S.A.  Alsharawı ve Mohammed K.S. Abotım ortaklığında kuruldu. 

Aman İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Nybre ve Hebah Dabbagh ortaklığında kuruldu.

Asad Dabbagh Haberi

Asad Dabbagh

Dabbagh İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asad Dabbagh, Abdullah Khachan tarafından 250 bin liralık sermaye ile 5 Şubat tarihinde kuruldu. 


Dabbagh İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ticarethane inşaatları yapmak satmek kendi hesabına arazi ve arsalar almak


Dabbagh İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, İstoç, Toptancılar Çarşısı, C Plaza,...