10 / 05 / 2024

Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı

Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

Kırklareli Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından 5 bin metrekarelik alanda yaptırılan Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. Belediye Başkanı Lütfü Karaman, site ile ilgili açıklama yaptı.

Karaman Havalimanı imzaya açıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yılın son müjdesini verdi ve Karaman Havalimanı'nın Yüksek Planlama kurulu kararı için imzaya açıldığını söyledi.

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi, Muammer Albayrak Şube Müdürlüğünde 11 milyon TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Kastamonu Seydiler Mahmut Naim Karaman İHO açıldı!

Seydiler ilçesinde Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete giren Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu, eğitim-öğretime açıldı.

Tarihi Karaman Evi ziyarete açıldı!

Karaman Belediyesi tarafından restore edilen iki asırlık tarihi Karaman evi vatandaşların ziyaretine açıldı. Ziyaretçilerin, dönemin Karaman ev yaşam kültürünü anlama ve yaşama fırsatı bulması amaçlanıyor.

Konyaaltı Aşağıkaraman Muhtarevi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

Güngören Yeşil Camii ibadete açıldı!

Güngören Yeşil Camii, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın katıldığı törenle açıldı.

TOKİ’nin inşa ettiği Karaman Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

TOKİ ’ nin inşa ettiği 450 yataklı Karaman Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından hizmete açıldı...

Karaman'ın 450 yataklı devlet hastanesi hizmete açıldı!

TOKİ’nin inşa ettiği Karaman Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından hizmete açıldı. Karaman'ın yeni devlet hastanesi 450 yatak kapasiteli...

Yenilenen Alanya Arkeoloji Müzesi açıldı!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karaman, Türkiye'de son yıllarda 10 yeni müze açıldığını, 26 müzenin de yenilendiğini söyledi.

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı Haberi

Aşağıkaraman Muhtarevi açıldı mı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Muhtarları mesai arkadaşları olarak gördüklerini belirten Türel, “Onlar bizim gözümüz, kulağımız, dilimiz. Onlar olmasa hizmetlerimizde muvaffak olamayız” dedi.


Aşağıkaraman Muhtarevi’nin açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Konyaaltı Koordinatörü Önder Önen, Aşağıkaraman Muhtarı Mesut Pöze, meclis üyeleri, azalar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Türel, Antalya’ya hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Küçüğünden büyüğüne, asfalttan mega projelere bir çok hususu çözme gayretindeyiz. Biz sizin hizmetkarınız olmaktan şeref duyuyoruz. Bu görevler hiçbirimize baki değil. Bizler de gelip geçeceğiz. Önemli olan bu eserlerin baki kalması. Bizim içinse baki kalan bu kubbede hoş bir seda olmak” dedi.


BÜYÜKŞEHİR ATÖLYELERİNDE ÜRETİLDİ


Muhtarevinin Büyükşehir Belediyesi atölyelerinde...