18 / 07 / 2024

asansör sanayicileri derneği

asansör sanayicileri derneği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde organize edilen Asansör sanayicileri ile yapı üreticilerini buluşturan toplantı 21 Aralık Çarşamba günü Çırağan Sarayında gerçekleşti

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Bilgisayar korsanları halkın yardımlarını hedef aldı! Ahbap Derneği’ne rekor saldırı!

Bilgisayar korsanlarının hedefi Ahbap derneği oldu. Büyük siber saldırıda toplamda 400 bini aşkın saldırı yapıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği 2022!

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği bugünkü 31775 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği!

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği bugünkü 31276 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Birleşik Markalar Derneği’nden 'AVM'ler 3 ay kira almasın' çağrısı!

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 2 aydır kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde konuşulmaya devam ediyor. BMD yani Birleşik Markalar Derneği’nde. BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

asansör sanayicileri derneği Haberi

asansör sanayicileri derneği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde organize edilen Asansör sanayicileri ile yapı üreticilerini buluşturan toplantı 21 Aralık Çarşamba günü Çırağan Sarayında gerçekleşti.

Bakan Ergün, asansör sektörüne hitaben yaptığı konuşmasında, Birleşin, birlikte hareket edin, büyüyün, Ar-Ge ve teknolojik yatırıma önem verin, biz de tüm kamu kurumlarımızla size destek verelim diyerek asansör sektörüne yol haritası çizerek adeta pas attı.

Toplantıya sektörü temsilen Asansör Sanayicileri Platformu ile Asansör Sektörel Gelişim Platformu (ASGEP) üyelerinden oluşan 200ü aşkın katılım sağlandı. Toplantı sonunda görüşlerini aldığımız platform üyeleri Bakan Ergünden gerekli mesajların alındığını ve bundan sonraki çalışmaların gösterilen hedefler doğrultusunda yapılacağını ifade ettiler.

BAKANDAN SEKTÖRE YUNUS EMRELİ MESAJ:
GELİN TANIŞ OLALIM, İŞİ KOLAY KILALIM
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Bu söz sadece sosyal olaylarda değil, aynı zamanda...