20 / 05 / 2024

Asansör Teknolojileri Fuarı tarihi

Asansör Teknolojileri Fuarı tarihi

Efor Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen INELEX20U "9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün nabzının İzmir'de atacağını söyledi...

Çimento sektörü 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı'nda buluştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı gerçekleştirildi. Fuarda çimento sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı açıldı!

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün açıldı, fuarda Uzertaş inovatif ürünleri yoğun ilgi gördü

Uzertaş Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda!

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 55 yıldır boya sektöründe faaliyet gösteren Uzertaş, fuara katıldı.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı gerçekleşti!

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 5.Uluslararası İskele Kalıp İnşaat Teknolojileri Fuarı'na Kırşehirli müteahitler katıldı.

ANKOMAK Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı 1 Haziran'da!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK; 2016 yılında 21.kez kapılarını açıyor. Fuara sektörün öncü isimlerinin de katılması bekleniyor.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

Asansör Teknolojileri Fuarı tarihi Haberi

Asansör Teknolojileri Fuarı tarihi

Efor Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen INELEX20U "9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Organizasyonda son trend ürün ve hizmetlerin sergileneceğini belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün nabzının İzmir'de atacağını söyledi. 


Efor Fuarcılık'ın EAYSAD (Ege Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği), EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası), İZTO ( İzmir Ticaret Odası) ve KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) destekleriyle gerçekleştireceği INELEX 2014 " Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 9. kez kapılarını açtı. Sektör temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, kentsel dönüşüm ile dikey yapılaşmanın yükselişiyle asansör ve yürüyen merpen sektörü pazarının ciddi...