10 / 05 / 2024

Asansör Sektörünün 9. Ege Zirvesi başladı!

Asansör Sektörünün 9. Ege Zirvesi başladı!

Efor Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen INELEX20U "9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün nabzının İzmir'de atacağını söyledi...



Efor Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen INELEX20U "9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı"  İzmir  Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Organizasyonda son trend ürün ve hizmetlerin sergileneceğini belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün nabzının İzmir'de atacağını söyledi. 


Efor Fuarcılık'ın EAYSAD (Ege Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği), EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası), İZTO ( İzmir Ticaret Odası) ve KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) destekleriyle gerçekleştireceği INELEX 2014 " Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 9. kez kapılarını açtı. Sektör temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, kentsel dönüşüm ile dikey yapılaşmanın yükselişiyle asansör ve yürüyen merpen sektörü pazarının ciddi artış gösterdiğini söyledi. 


Eyigele İşleyen, "Sektörün seçkin 150 firmasının katılımcı olduğu organizasyonumuzda son trendler dokunma mesafesinde görülebilecek. Türkiye ve dünyanın dört biryanından sektör profesyonellerinin ilgi göstereceği fuarımıza 27 ülkeden alım heyetleri taşıdık. Katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz avantajlı yeni iş fırsatları yakalayacaklar" dedi. Yapılan konuşmaların ardından sektör temsilcileri ve davetliler INELEX 2014 "9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" açılış kurdelesini kesti.



Aliağa Ekspres Gazetesi 


Geri Dön