27 / 04 / 2024

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı

Efor Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen INELEX20U "9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün nabzının İzmir'de atacağını söyledi...

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 23 Mayıs'ta başlıyor!

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 23-25 Mayıs 2014 tarihlerinde sektörü İzmir'de bir araya getirecek. İki yılda bir düzenlenen sektörün Ege Zirvesi, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek...

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Hurda fiyatları sert düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları hurda işi yapan yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Uzun zamandır durağan şekilde işlem gören hurda fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düştü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir yükselişe geçti! Bakır demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları Çin'de talep toparlanması umuduyla yükselişe geçerken demir cevheri fiyatları da Çin'de kredi verileri öncesi arttı. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi: Asansör ve elektrikli araçlar yasaklanabilir!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi. Bazı Avrupa ülkeleri doğalgaz tedariğinin yetersiz kalacağı olağanüstü haller için asansör yasakları ve elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada tutuyor...

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Direnç Asansör Hırdavat İnşaat Ve Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kızılbay tarafından kuruldu.

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı Haberi

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı

Efor Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen INELEX20U "9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Organizasyonda son trend ürün ve hizmetlerin sergileneceğini belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün nabzının İzmir'de atacağını söyledi. 


Efor Fuarcılık'ın EAYSAD (Ege Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği), EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası), İZTO ( İzmir Ticaret Odası) ve KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) destekleriyle gerçekleştireceği INELEX 2014 " Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı" İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 9. kez kapılarını açtı. Sektör temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, kentsel dönüşüm ile dikey yapılaşmanın yükselişiyle asansör ve yürüyen merpen sektörü pazarının ciddi...