18 / 05 / 2024

asansörlerde emniyet denetimi

asansörlerde emniyet denetimi

Otis, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Otis Türkiye’de, çalışanlara üst düzey yöneticiler ve saha yöneticileri ile mühendisleri tarafından emniyet denetimi yapılıyor.

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği 2022!

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği bugünkü 31775 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeni inşa edilecek yapılarda o zorunluluk kalktı!

Geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği'ne göre asansörlerde bodruma inme zorunluluğu kaldırıldı.

Depreme karşı binalarda da etiket olsun önerisi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada "Tıpkı asansörlerde olduğu gibi binalara da kırmızı, mavi ve yeşil etiketler verilirse insanlar binalarının durumunu öğrenmiş olur." diye konuştu.

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği!

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği bugünkü 31276 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Asansörlerde yeni uygulama başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının "Asansör Periyodik Kontrolleri İçin Yetkilendirilecek A Tipi Muayene Kuruluşlarına Dair Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bandırma'daki asansörler denetleniyor!

Bandırma Belediyesi ile RoyalCert firması arasında yapılan iki yıllık protokol kapsamında ilçedeki tüm asansörlerin denetimi yapılıyor.

Faruk Özlü: Her asansör yılda 1 kez kontrolden geçmeli!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "500 binden fazla asansörün bulunduğu Türkiye'de 2013 yılında 152 bin asansörün denetimi yapılmıştı. Bu yıl ise bu rakamın 270 bin olarak gerçekleşmesini öngörüyoruz." dedi.

Asansörlerin piyasaya arzı ve denetimi düzenlenecek!

Asansörler ve asansörlere ait güvenlik aksamlarına ilişkin gerekleri, bunların piyasaya arzı ve denetimini düzenleyen Asansör Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Otis Emniyet Denetimi ile çalışanlarını koruyor!

Otis, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Otis Türkiye’de, çalışanlara üst düzey yöneticiler ve saha yöneticileri ile mühendisleri tarafından emniyet denetimi yapılıyor.

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği!

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği 27 Ocak 2016 tarihinde 29606 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte, asansör bakım ve servis hizmeti sunanlara ilişkin yürütülecek hizmet denetimi esasları yer alıyor...

Asansörlerde sahte CE belgesine dikkat!

Havuzda elektrik çarpmasından asansör kazalarına kadar birçok olayın altından sahte CE skandalı çıktı. Sıkı denetimlere rağmen tanesi 4 bin liraya alınan sahte belgeler tehlike saçıyor

asansörlerde emniyet denetimi Haberi

asansörlerde emniyet denetimi

Dünyanın ilk emniyetli asansörünü icat eden Otis, kurulduğu günden bu yana en emniyetli asansörleri üretmeye devam ederken, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Tüm çalışanların görevini en güvenli şekilde yapması için eğitim ve emniyet denetimine çok önem verdiklerini belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Sürdürdüğümüz eğitim çalışmaları ile tehlike ve risklerin farkına varılmasını sağlıyoruz. Temel amacımız, üretimden servis aşamasına kadar tüm süreçte güvenlik ve denetime öncelik vererek, her türlü riskin oluşmasını önlemek” dedi.


‘Emniyet’ kavramının Otis’in kurulduğu ilk günden itibaren en öncelikli konu olduğunun altını çizen Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, ‘9-14 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’ ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hem çalışanlarımız hem kullanıcılar için daha emniyetli teknolojiler geliştirmek amacıyla sürekli çalışıyoruz. İş...