19 / 05 / 2024

Asar Deresi kavşak çalışması

Asar Deresi kavşak çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı. Proje Asar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak'ta çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşak'ta çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Asar Deresi kavşak çalışması Haberi

Asar Deresi kavşak çalışması


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı. Proje Hisar (Asar) deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor. Hisar (Asar) Deresi Kavşağı projesinde toplam 4 bin 900 metre yan yol ve bağlantı yolları yapılacak.


2 ADET ARAÇ KÖPRÜSÜ


Derenin her iki tarafına ıslah çalışması kapsamında 3 bin 200 metrelik istinat duvarı yapılacak. Ayrıca proje kapsamında 1 adet kutu menfez imalatı da gerçekleştirilecek. Hisar (Asar) deresi üzerinde D-130 Karayolu’nun kuzeyinde ve güneyinde 2 adet araç köprüsü yer alacak. Dere ıslah duvarlarına paralel yan yollar ile ağır tonajlı araç trafiğinin mahalle içi ulaşımdan uzaklaştırılması sağlanacak.



TOPLAM 6 BİN 400 METRE


Ayrıca dere üzerinde oluşturulacak köprülerle doğu-batı yönündeki ulaşım, D-130 Karayolu’na girmeden mahalleler...