02 / 05 / 2024

asayiş alarm verdi

asayiş alarm verdi

İlk kazmanın 12 yıl önce vurulduğu Ankara İskitler’deki MİA (Merkezi İş Alanları) projesi bir türlü bitmeyince, metruk binalarla dolu bölgede fuhuş ve hırsızlık olayları arttı.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

Dolarda zirve göreceksiniz diyen uzmanlar altın için kırmızı alarm verdi! Yorumlar kafaları allak bullak etti

Son dakika altın fiyatları ve dolar/TL kuru yeni haftaya hareketli başladı. Uzmanlar ise altın ve dolar için yorumda bulunurken, dolarda zirve beklediklerini söylerken altın için kırmızı alarm verdi. 

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Altın kahini altın için yangın alarmı verdi: Vakit geliyor, hazırlığınızı yapın!

Altın kahini İslam Memiş altın fiyatları yükselişe devam edecek mi? sorusunun cevabını yanıtladı. Altın fiyatları için ekranlarda görünen seviyelerin yanıltıcı olduğunu söyledi ve yatırımcılara ''Altın için hedef ve zaman belli hazırlığınızı yapın'' diyerek uyardı...

Avrupa'da 'ucuz ve kaliteli konut' alarmı!

Avrupa Birliği, ucuz konut alarmı verdi. Avrupa'da ucuz konut arayışı, bu konuda güvenilirliğini ve kalitesini ispat eden Türk müteahhitleri için yeni bir pazar olacak.

İskitler'de MİA projesi bitmedi, asayiş alarm veriyor!

İlk kazmanın 12 yıl önce vurulduğu Ankara İskitler’deki MİA (Merkezi İş Alanları) projesi bir türlü bitmeyince, metruk binalarla dolu bölgede fuhuş ve hırsızlık olayları arttı.

Bülent Ersoy ofisine parmak iziyle çalışan çelik kapı yaptırdı!

Bülent Ersoy, villanın çatı katında yer alan ofisin kapısını altın varaklarla ve swarovski taşlarla süsledi. Ersoy’un uzaktan kumandayla da çalışan özel kapısının, dışarıdan açılmaya zorlandığında yüksek desibel sesle alarm verdiği öğrenildi.

Sabuncubeli tehlike tüneli!

2011’de temeli atılan Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar işçilerin maaşlarını alamaması ve firmanın iflası nedeniyle durdu. Yer yer çökme ve çatlakların meydana geldiği tünelin alarm verdiği belirtiliyor.

Gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu 17 ürün toplatılıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu güvensizliği tespit edilen 17 ürün hakkında toplatma kararı verdi. Söz konusu listede ağırlıklı olarak ısıtıcı ve yangın söndürme cihazları bulunuyor.

Nurol GYO Emlak Konut Kartal arsası ihalesine teklif verdi!

Nurol GYO, Emlak Konut GYO Kartal arsa satışı ihalesine teklif verdi...

Makedonya Cumhurbaşkanı, projeler hakkında bilgi verdi!

Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov, Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Üsküp Koordinatörü Mahmut Çevik'i kabul etti. Cumhurbaşkanı İvanov, Makedonya'daki projeler hakkında bilgi verdi...

asayiş alarm verdi Haberi

asayiş alarm verdi
Ankara Büyükşehir Belediyesi, İskitler’de uygulanması planlanan MİA (Merkezi İş Alanları) projesi için 2003’te çalışmalara başladı. Ancak, ilk kazmanın vurulmasının ardından geçen 12 yılda hiçbir ilerleme sağlanamadı. Projenin kendilerine, ‘tamamına yakını ekonomik ömrünü tamamlamış metruk haldeki binalarla dolu olan ve bu nedenle ekonomik açıdan üretkenliğini büyük ölçüde kaybetmiş İskitler’e çağdaş bir yapı kazandırmak’ diyerek tanıtılmasına rağmen, bölgenin şu günlerde eski zamanlarını arar olduğunu kaydeden esnaf, “Projenin yıllardır sadece adını duyuyoruz. İnsanların düzenini bozdular, kalanlarda mahkemelerle boğuşuyor. Yıllardır süren bu başıboşluk nedeniyle İskitler, fuhuş, hırsızlık ve mağduriyetle anılır oldu” diyerek tepki gösteriyor.


Bölgedeki mezbele görüntüden kurtulmak istediklerinin de altını çizen esnaf, Büyükşehir yetkililerine şu çağrıda bulunuyor: 


ESKİ GÜNLERİ MUMLA ARIYORUZ


“Bölgede kendi yağında kavrulan onlarca esnafın bir kısmı kendi rızasıyla, bir kısmı ise baskıyla...