16 / 05 / 2024

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Gülyolu Sokak'ta kuruldu.

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kalın tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Pons İnşaat Elektrik Organizasyon Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Pons İnşaat Elektrik Organizasyon Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kaya tarafından kuruldu.

Akyaka Global İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyaka Global İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ekrem Uysal tarafından kuruldu.

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!  

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Özbalta tarafından kuruldu.

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Fatih Yeşilirmak tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lowi A.A. Ajaray tarafından kuruldu.

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Haberi

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.    Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat   sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı    ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2.    Şirket her türlü nakliye hizmetlerini yapmak. nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,evden eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 3.    Şirket hertürlü elektrik malzemelerin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.elektrik ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapmak. 4.    Hertürlü hırdavat malzemelerinin alım ve satımını  yapmak.hırdavat malzemeleri için dükkanlar...