29 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Grup haberleri

Aşçıoğlu Grup haberleri

Aşçıoğlu Grubu pilot bölge olarak belirlediği Ataköy'de yeril bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38 parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014'un üçüncü çeyreğinde başlayacak.

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, İsmail Faik Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Erenköy, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Burak Şanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya başlıyor!

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu İnşaat'tan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu Grup haberleri Haberi

Aşçıoğlu Grup haberleri

Aşçıoğlu Grubu; Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk konudan ve ofis bloklarından sonra gözünü şimdi de Ataköy'e çevirdi. 130 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Selenium Ataköy projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu; bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha ekleyecek. 


Ataköy 38 parsel olarak bilinen, 8 bin 600 metrekarelik alanda, Aşçıoğlu Grubu'na ait olan bir Selenium markası daha yükselecek. Aşçıoğlu Grubu, konut ve olis olarak değerlendirilecek olan arsada hayata geçirilecek olan projeye, 2014'ün üçüncü çeyreğinde başlayacak. 


Mimari çalışmalar Projenin tasarımı için mimari çalışmaların devam ettiğini söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, "Selenium Ataköy'ün yakaladığı başarılı satış grafiği, bölgede kaliteli standartlara duyulan talebi bir kez daha hatırlattı. İstanbul'un merkezi lokasyonlanndan Ataköy'de gerçekleştireceğimiz yeni projemizin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu. 


Aşçıoğlu Grubu'nun Ataköy'deki...