27 / 04 / 2024

Aşçıoğlu GYODER kampanyası

Aşçıoğlu GYODER kampanyası

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek, 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı.

Aşçıoğlu GYODER kampanyasını 15 Eylül'e uzattı!

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek, 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı.

Aşçıoğlu'ndan Emlak Konut kampanyasına destek!

Aşçıoğlu, Emlak Konut’un başlattığı dev kampanyaya destek vererek Selenium Ataköy ve Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu GYODER kampanyası! 120 ay vade!

Ağaoğlu GYODER kampanyasına göre 5 projede yüzde 0,70 faiz oranı ile 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya başlıyor!

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu GYODER kampanyası Haberi

Aşçıoğlu GYODER kampanyası

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin dur aksam aması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında Aşçıoğlu, İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen ve eylül ayında teslimlerine başlanüacak olan Selenium Ataköy ile yine aynı bölgede inşa edilerek 2017 Haziran ayında teslim edilecek olan Selenium Retro'dan yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânıyla ev sahibi yapıyor. 


Selenium Ataköy, eylül ayı itibarıyla sahiplerine teslim edilecek. Proje, yüksek tavan ve cam kullanımının yanı sıra cep sinemasından kütüphanesine, toplantı odalarından cafesine, çocuk oyun alanından fitness ve squash salonuna, yüzme havuzlarına kadar her ihtiyaca göre sosyal alanlanyla öne çıkıyor.  Aşçıoğlu'nun...