04 / 05 / 2024

Aşçıoğlu Kültür Üniversitesi

Aşçıoğlu Kültür Üniversitesi

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada KPSS şartsız personel alacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı için aranan şartlar neler? İşte söz konusu iş ilanıyla ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanıyla personel alıyor! Başvurular başladı! Hemen şartlara bakın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri neler? İşte merak edilenler...

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alımlarına ilişkin ilanlar yayınlandı ve detaylar belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 355 personel alınacağı açıklandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Aşçıoğlu Kültür Üniversitesi Haberi

Aşçıoğlu Kültür Üniversitesi

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyimin adresi Aşçıoğlu Grubu; İstanbul Kültür Üniversitesi ile yaptığı  işbirliği kapsamında sanata ve bilime verdiği desteği gösterirken, üniversitenin sahip olduğu bilimsel ve akademik kaynaklardan, uygulama ve araştırma merkezlerinden çalışanlarının ve tüm müşterilerinin yararlanmasını sağlıyor.

Aşçıoğlu Grubu’nun profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club bünyesinde yönettiği Selenium markalı ve diğer projelerinde İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) tarafından heykel ve resim sanat dalları başta olmak üzere sanatı yaşatacak olan mekanlar oluşturulacak. İlgili projelerde düzenlenecek olan bu mekanlarda, sanat eserlerinin sergilenmesinin yanı sıra, İKÜ akademik personel ve eğitim araçları desteği sunacak ve her yaş grubuna hitap eden sanat eğitimleri ve sanat atölyeleri düzenleyecek.

Kendi faaliyet alanlarında öncü olan her iki marka, imzalanan işbirliği protokolü ile birlikte hem öğrencilerine...