05 / 05 / 2024

Aşçıoğlu ödülleri

Aşçıoğlu ödülleri

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Aşçıoğlu, yurtdışına markasını ihraç eden ilk Türk şirketi oldu!

Aşçıoğlu, Dubai’deki Midtown projesindeki 80 dairelik bloku Selenium imzasıyla satacak. Aşçıoğlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin dünyaya marka ihraç etmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunu başardık” dedi

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu ödülleri Haberi

Aşçıoğlu ödülleri

Daha yaşanabilir kentler ve mutlu insanlar sloganıyla bilinen, Kent ve Yaşam Ödülleri'nde Sektörü Geliştirme Ödülü Aşçıoğlu’na verildi. Özellikle üst segment ürün ve yaşam kalitesiyle öne çıkan bir marka olarak tanınan Aşçıoğlu, 2015 yılında Selenium markasının, kullanım hakkını yurt dışına ihraç etme başarısını gösterdi. Dubai’nin en büyük markalarından DEYAAR ile yaptıkları işbirliği ile bu yılın son çeyreğinde teslim edilecek Midtown Selenium By Deyaar projesi, Türkiye gayrimenkul sektörünün ilk marka ihracatı olma özelliğine sahip.

Ödül töreninde konuşma yapan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, "Aşçıoğlu Grubu’nun yenilikçi ve sektöre yön veren bakış açısının ödüllendirilmesinin bizi oldukça mutlu ettiğini belirtmek isterim. Sektöre yön veren konuları bazı örnekler vermek gerekirse, 2002 yılında basın lansmanını yaptığımız ve 2005 yılında ise yaşamın başladığı Selenium Residence İstanbul’un...