06 / 05 / 2024

aşçıoğlu yapı La Vita Bodrum

aşçıoğlu yapı La Vita Bodrum

Aşçıoğlu İstanbul’da özellikle Bağdat Caddesinde büyük projelere imza attıktan sonra, şimdi de Bodrum’da, yapılarındaki kalite ve özgünlük ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor...

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Aşçıoğlu'ndan Bodrum'da AVM geliyor!

Aşçıoğlu Muğla İli, Bodrum İlçesi'nde Alışveriş Merkezi projesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu Bodrum AVM projesine 2019 yılında başlayacak. 

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017!

Nakit alımlarda yüzde 10 iskonto yapılan Selenium Retro 9 projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017...

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu İnşaat Deyaar ile ortak yapacağı yeni projesine hazırlanıyor!

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının ardından ilk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesini geliştirecek!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklıkla Midtown projesini geliştirecek.

Aşçıoğlu İnşaat, Deyaar İle Midtown projesine başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Aşçıoğlu Deyaar ile ortaklık imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

aşçıoğlu yapı La Vita Bodrum Haberi

aşçıoğlu yapı La Vita Bodrum


Aşçıoğlu İstanbul’da özellikle Bağdat Caddesinde büyük projelere imza attıktan sonra, şimdi de Bodrum’da, yapılarındaki kalite ve özgünlük ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor .. 


Ege’nin incisi Bodrum da nefes kesen doğası ve mimari konsepti ile benzersiz bir yaşam sunan 

tamamen birbirlerinden farklı 21 adet özel bahçeli ,teraslı yeşilin içinde mavinin kıyısında eşsiz bir proje.


Değişen yaşamlar yeni başlangıçlar için Aşçıoğlu yapı sizi Bodrum’da yeni bir yaşama davet ediyor.Doğanın kalbinde ferah, huzurlu ve kullanışlı 2+1 - 3+1 müstakil villa seçenekleriyle  konforunuz için gereken her detayı hayatınızı büyüleyici kılmak için incelikle tasarladık. Daha rahat ve daha huzurlu bir hayatın kim hayalini kurmaz ki …. Şehrin stresinden ve 

kaosundan arınmanın en etkili yolu La Vita Bodrum …


Denize 100 metre yürüme mesafesinde  siteye özel plajı, her villanın...