09 / 05 / 2024

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Atanur Çetin imzasıyla kuruldu.

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güngör tarafından kuruldu.

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kasım Öztürk tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Gebze-Darıca Metrosu için sondaj çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri Gebze ile Darıca arasına yapılacak olan metro projesinin zemin etütleri için önümüzdeki hafta sondaj çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Atanur Çetin imzasıyla kuruldu.

Trabzon Karakaya'ya yeni baraj geliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Boğaç Deresi üzerinde baraj inşası içinde çalışmalara devam ediliyor. Karakaya Grup İçme Suyunun hizmet verdiği alandan daha geniş bir alanı besleyecek olan barajın inşası için zemin sondaj çalışmaları tamamlandı." dedi

THY, 3. havalimanı tesisleri için ihaleye çıktı!

İstanbul yeni havalimanı için THY de çalışmalara başladı. THY, kendine ait olacak tesislerin mimari tasarım ve danışmanlık hizmetleri ile tesislerin zemin sondaj ve etüdü yapılması için ihaleye çıktı.

Antalya Demre'nin kruvaziyer liman hayali gerçek oluyor!

Demre Kruvaziyer Limanı Kesin Proje, ÇED, Fizibilite, İmar Planı, Zemin Sondajı, Jeolojik-Jeoteknik Rapor, Hidrografik ve Oşinografik Rapor Hazırlanması ihalesi 15 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Mersin Silifke'de 4. köprü için sondaj çalışması başladı!

Silifkelilerin beklediği, Göksu Nehri üzerine yapılacak olan 4’üncü köprünün yapımı için sona yaklaşılıyor. Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olan köprünün zemin etüt sondaj çalışmalarına başlandı.

Silifke'de 4. köprü için sondaj çalışması başladı!

Silifkelilerin büyük bir heyecanla beklediği, Göksu Nehri üzerine yapılacak olan 4'üncü köprünün yapımı için sona yaklaşılıyor. Köprünün zemin etüt sondaj çalışmalarına başlandı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak!

VODAFONE Arenada sona yaklaşılıyor. Yönetimin her fırsatta yeni sezona yetişeceğini söylediği statta önemli bir aşama yaklaşıyor. Çatı inşaatı devam eden Arena'nın zemin çalışmalarına mayıs ayı sonunda başlanacak.

Güngören zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Güngören Merkez Mahallesi, Zemin Altı Katlı Otopark, Zemin Üstü Yeşil Alan (Park) amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı...

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güngör tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Atanur Çetin imzasıyla kuruldu. 


Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü arazi, arsa ve mezralarda sondaj, zemin çalışmalarını gerçekleştirmek. Bunlar ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı ihalelere katılmak. 2. Her türlü zemin sondaj hizmetleri sonuçlarını analiz yapmak ve yaptırmak. Bu sonuçları ilgililere rapor ederek hizmetlerini karşılamak. 3. İşletme konusu ile ilgili her türlü mal alımı-satımı ve hizmetleri yapmak, yaptırmak, ihracat ve ithalatını gerçekleştirmek, danışmanlık hizmetlerini yapmak ve yaptırmak, 4. Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ve bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını ayrıca dahili ticaretini yapmak. 5. Şirket amacını...