18 / 05 / 2024

aselsan Garanti Yatırım projesi

aselsan Garanti Yatırım projesi

Cengiz Ergeneman, şirketin hisselerinin halka arzı konusunda Garanti Yatırım-Goldman Sachs konsorsiyumu ile görüşeceklerini bildirdi. Ergeneman, bir soru üzerine, ASELSAN'ın hisselerinin halka arzı konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Arsa yatırımı ile ilgili tüm merak edilenler!

Ev Garanti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Barış Soydan Emlakkulisi.com okurları için arsa yatırımı üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Soydan'ın o yazısı....

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımında bunlara dikkat!

Yatırım Uzmanı Enes Su, Türkiye'de şu sıralarda en garanti yatırım şeklinin gayrimenkul olduğunu belirterek gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı..

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersin'e 10 milyar TL'lik enerji yatırımı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 milyar liralık yatırımla Mersin'e doğalgaz depolama tesisi kurulacağını söyledi. “Tek bir kalemde 10 milyar TL’lik bir yatırım belgesi verdik. Türkiye’nin enerji güvenliğini garanti altına alacak bir yatırım” dedi.

Enerji güvenliği için İskenderun'da 10 milyar liralık yatırım!

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı!

Altunbüken Holding ve Relux Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Altunbüken, TÜİK tarafından açıklanan, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Altunbüken, "Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı olarak başı çekiyor" dedi

Sakarya'ya 2,5 Milyon TL’lik içmesuyu yatırımı!

SASKİ’nin başlattığı içmesuyu projesi bölgede yaşayan vatandaşlarda büyük memnuniyet yarattı. Muhtarlar, 13 mahallenin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

Politeknik Metal Garanti Yatırım ile anlaştı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaştı.

Doğuş Holding Garanti Yatırım Ortaklığı'nın paylarını sattı!

Doğuş Holding, Garanti Yatırım ve Doğuş Otomotiv"in eğ sahip oldukları Garanti Yatırım Ortaklığı paylarını Hedef Girişim Sermayesi'ne satmak için anlaştığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

aselsan Garanti Yatırım projesi Haberi

aselsan Garanti Yatırım projesi

ASELSAN ile Kazakistan Engineering şirketinin ortaklaşa kurduğu ve Kazakistan Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarının üretileceği fabrikanın açılışı için Kazakistan'ın Başkenti Astana'da  bulunan Ergeneman, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Ergeneman, bir soru üzerine, ASELSAN'ın hisselerinin ikincil halka arzı konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti.


Gölbaşı'nda 200 milyon dolar civarında büyük bir yatırımlarının olduğunu anımsatan Ergeneman, ayrıca Ankara'da Temelli civarında yeni bir yatırım için organize bölgelerinin birinde 400 dönümlük yeni bir arsa aldıklarını, alçak ve orta irtifa hava savunma sistemlerinin testlerini ve imalatını orada yapmayı düşündüklerini söyledi.


Son dönemde ihracatlarının arttığını, 200 milyon dolarlık dışarıya ürün satışı yaptıklarını anlatan Ergeneman, hedeflerinin 1 milyar dolarlık ciro elde etmek olduğunu kaydetti. Yurt dışına satışların artması ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için işletme sermayesi gerektiğini ifade eden Ergeneman,...