09 / 05 / 2024

Asem Abdulhadi

Asem Abdulhadi

Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Karayılan, Asem Abdulhadi tarafından 50 bin TL 'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Ngh Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ngh Turizm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alomary,asem Abdulazız I ve Alqatnı Mohammad Abdullah h ortaklığında kuruldu.

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Asem Shaldoum, Ibrahım Mustafa ve Mohamed Ahmed ortaklığında kuruldu.

Asem Konut Projeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Konut Projeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmkece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdusselam Kuş tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Asem Skheita tarafından kuruldu.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Semih Çiçek tarafından kuruldu. 

Uzman Arıtım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Arıtım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli Asem Haydar Gönen tarafından kuruldu.

TDC Tasarım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

TDC Tasarım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli Asem K.S.A Sallam ve Khalid S.A. Sallam tarafından kuruldu.

Tasmeemco Emlak E Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tasmeemco Emlak E Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Asem Sodan, Mosab Sodan, Yasser Abdul Kayoum ve Jomanah Karmeed ortaklığında kuruldu. 

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abduljalıl Motea, Asem Abduljalıl Motea ve Alı Mohammad Salama ortaklığında kuruldu. 

Malaz Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malaz Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Asem Al Haıek tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Göleti davasında üst mahkemeden yeni karar! 

Başakşehir CHP'li Belediye Meclis üyesi Abdulhadi Akmugan'ın Bahçeşehir Göleti ile ilgili olarak açtığı inşaat yapı ruhsatının iptali davasının yeniden görülmesine karar verildi.

Asem Abdulhadi Haberi

Asem Abdulhadi

Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Karayılan, Asem Abdulhadi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri otel ticarethane inşaatlarını almak yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Molla Eşref Sokak,...