28 / 04 / 2024

asfalt çalışmaları

asfalt çalışmaları

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hız verdiği yol yapım, asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bingöl'deki Karlıova ve Solhan yolu sıcak asfaltla kaplanacak!

Karayolları Bölge Müdürü Gülşen, “90 kilometrelik Bingöl-Karlıova-Erzurum ve 70 kilometrelik Bingöl-Solhan- Muş yolu bitümlü Sıcak Karışım asfalt yapılacak” dedi.

Sakarya Poyrazlar'da asfalt serim işlemleri tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Poyrazlar'da toplam uzunluğu 5 kilometre olan güzergâhta asfalt serim işlemlerini tamamladık. Program dâhilinde çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki yol yapım çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi, kırsalda yol yapım çalışmalarında yavaş yavaş sona yaklaşıyor.

Aydın Germencik'te asfalt çalışmaları başladı!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın talimatıyla Kurban Bayramı öncesi Germencik ilçe genelinde asfalt hamlesi başlatıldı.

Afyonkarahisar'da Asfalt çalışmaları yüzde 70 geriledi!

Belediye'deki tadilatlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yağışların uzun süreli olması nedeniyle inşaat sezonun ilkbaharda kısmen başlayabildiğim, geçen yıllara göre asfalt dökümünde yüzde 70'lik düşüş yaşandığını açıkladı.

Yenimahalle'de altyapı çalışmaları yapılıyor!

Bozulan asfaltları tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri kaldırım ve bordür çalışmalarına da devam ediyor. Yenimahalle'nin tüm sokaklarında hummalı bir çalışma yürüten ekipler engelliler için de kaldırımlarda çeşitli düzenlemeler yapıyor...

Aliağa'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Son yıllarda kent tarihinin en büyük altyapı yatırımlarına tanık olan Aliağa, İzmir Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi işbirliği ile kentin dört bir yanında yürütülen alt yapı ve yol yapım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor...

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

asfalt çalışmaları Haberi

asfalt çalışmaları

Asfalt sezonunu değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaldırım çalışmasını tamamladığı Toroslar Mahallesindeki sokakları sıcak karışım asfalt ile kapladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaz sezonun başlamasıyla birlikte ilçe genelinde 5 bin ton asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. 

Toroslar ilçesini genel bir değerlendirmeye alarak öncelikle aciliyet arz eden mahallelerde çalışma başlattıklarını vurgulayan Tuna, "Mahalle muhtarlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda, acil olarak kaldırım ve asfalt ihtiyacı olan mahallelerde belli bir plan dahilinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. 12 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle Toroslar, hızla büyüyen ve gelişen bir kent yapısına sahip bir ilçe konumuna gelmiştir. İlçe genelinde sürdürdüğümüz asfaltlama, kaldırım ve yeni yol açım çalışmaları ile araç ve yaya trafiği daha akıcı bir hal almış ve mahallelerimiz daha modern bir görünüme kavuşmuştur....