05 / 05 / 2024

asfalt çalışması arnavutköy

asfalt çalışması arnavutköy

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapımı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri personeli 30 cadde ve 319 sokakta yeni asfalt kaplaması yapıyor...

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatları alındı. 

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

TOKİ Arnavutköy kura çekimi tarihleri 2020!

TOKİ Arnavutköy kura çekimi tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Arnavutköy TOKİ 2020 projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda1 salon konut tipleri mevcut.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki arsası için Yapı Kayıt Belgesi alıyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Arnavutköy ilçesi Deliyunus Mahallesi Türkmen mezarlığı mevkiinde bulunan arsası için Yapı Kayıt Belgesi alıyor...

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Arnavutköy İmrahor Meydanı yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

asfalt çalışması arnavutköy Haberi

asfalt çalışması arnavutköy

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapımı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri personeli 30 cadde ve 319 sokakta yeni asfalt kaplaması yapıyor. 52 cadde ve 100 sokağın da asfalt onarımı gerçekleştiriliyor. İlçenin daha güzel bir görünüm kazanması ve bozuk yolların düzenli hale getirilmesi için, 125 bin metrekare beton bordür taşı döşendi. 



Yunus Doğru/ Akşam...