08 / 07 / 2024

asfalt dolum tesisi nerede

asfalt dolum tesisi nerede

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, asfalt dolum tesisi inşaatının başladığını bildirdi. Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylere en iyi şekilde hizmet etmek için yatırımlarının sürdüğünü söyledi.

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Adıyaman'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İcra Dairesi, Adıyaman İl, Merkez İlçesi'nde bulunan LPG dolum tesisi ve binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 514 bin 481 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da 5.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi'nde yer alan LPG dolum tesisi ve binası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 130 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Malatya Doğanşehir'e çöp dolum tesisi yapılacak!

Malatya Doğanşehir ilçesinde yapılan modern çöp dolum tesisleri, ilçenin çöp sorununu rahatlatacak. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile harekete geçti.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Antalya Döşemealtı'daki villa arsası alanına asfalt tesisi mi kurulacak?

Döşemealtı Belediyesi'nden villa arsası alarak ev yapanlar, evlerinin bitişiğine parke taşı ve asfalt tesisi kurularak cezalandırılıyor. Bölgede yaşayanlar imza kampanyası başlattı

Kocaeli yeni otobüs garajı tamamlandı!

Büyükşehir’in hizmete aldığı yeni nesil otobüsleri için Körfez’de yapılan garaj ve CNG dolum tesisi tamamlandı.

asfalt dolum tesisi nerede Haberi

asfalt dolum tesisi nerede

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, asfalt dolum tesisi inşaatının başladığını bildirdi. Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylere en iyi şekilde hizmet etmek için yatırımlarının sürdüğünü söyledi. Yol yapım ve bakımında kullanılan asfalt malzemesinin depolanması amacıyla Kavaklı beldesindeki şantiyesinde asfalt dolum tesisi inşaatının başladığını ifade eden Eser, tesiste makine dairesi, 250 ton kapasiteli iki dikey, biri 50 diğeri 20 ton kapasiteli yatay silo, ısıtma kazanı ve enerji nakil hattı yapılacağını belirtti. Eser, tesis inşaatını kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine...