28 / 04 / 2024

Asfaltlama yapılacak yollar

Asfaltlama yapılacak yollar

İBB,kışın bozulan yolları asfaltlayarak, yolları düzeltmek için 39 ilçeyi de kapsayacak çalışmalara başlayacak ve trafiğin aksamaması içinde ekipler gece çalışacak

1933 yılında şehir yolları daha dayanıklı yapılacak!

1933 yılında şehirlerde yapılan yolların kısa süre içinde bozulmasından dolayı belediye bundan sonra daha dayanıklı yol yapılmasına karar vermiş.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY, çalışanlara yapacağı zammı duyurdu! İşte binlerce kişinin maaşında yapılacak artış!

Asgari ücretten sonra özel sektörde de personele yapılacak zam oranları tüm çalışanlar tarafından merak edilirken, diğer şirketler için de referans olabilecek bir açıklama Türk Hava Yolları’ndan (THY) geldi. THY, binlerce çalışanı için 2023 yılına ilişkin zam oranını duyurdu.

Kocaeli'de hangi yatırımlar yapılacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 2017 yılında kent genelinde yapılacak cadde, sokak ve köy yollarındaki üst yapı düzenlemelerine yönelik çalışmalarla ilgili, bir sunum gerçekleştirildi.

Afyon OSB ve Gazlıgöl’e yer altı geçidi yapılacak!

Afyonkarahisar Belediyesi ile Devlet Demir Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Organize Sanayi ve Gazlıgöl’e giden hemzemin geçitler devre dışı bırakılacak. Söz konusu bölgelere yer altı geçidi yapılacak.

Bingöl'de 4 Mahalleye 7 park yapılacak!

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

Mimsin-TOKİ arasına yeni yol yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişime açık bölgelerinde yeni yollar açarak alternatif ulaşım imkanları sağlıyor. Bu amaçla Mimsin-TOKİ arasında yapılacak yol için ihale düzenlendi.

Türkiye'nin en ücra köşelerine duble yol yapılacak!

İllerin yanı sıra, Türkiye'nin ücra köşelerindeki ilçelere de bölünmüş yollar gidecek. Sadece bu yıl sonuna kadar bin km'lik yol yapılacak.

Kırıkkale'de hemzemin geçide köprülü kavşak yapılacak!

Kırıkkale Belediye Başkan Mehmet Saygılı, kent içinden geçen Devlet demir Yolları (DDY) hemzemin geçitleri ile ilgili yapılacak kavşak proje çalışmalarını yerinde inceledi...

Manisa'da 80 milyon liralık asfaltlama yapılacak!

Manisa Belediyesi'nin, 2015 yılının başından itibaren il genelinde 80 milyon liralık asfaltlama çalışması yapacağı bildirildi. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı

Mamak'a yeni yollar yapılacak!

Başkent Ankara Mamak'a yeni yollar yapılacak. İmar yapılaşması devam eden bölgelerde iş makineleri eşliğinde bir taraftan yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları sürdürüyor.

THY Trablus'a yapılacak seferleri iptal etti!

Türk Hava Yolları, Libya'nın başkenti Trablus'a yapılacak seferleri 15 Temmuz'a kadar iptal ettiğini bildirdi. Yapılan açıklamaya göre, bu ülkede yaşanan çatışmalar nedeniyle Trablus'a seferler iki gün boyunca gerçekleştirilemeyecek

Kayseri Boğazköprü'den OSB'ye alternatif yol yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi Boğazköprü'den, Organize Sanayi Bölgesi'ne alternatif yol açacak. Bu yolla birlikte Serbest Bölge ile Osman Kavuncu Bulvarı arasındaki sanayi alanının bağlantı yolları da yapılacak.

Asfaltlama yapılacak yollar Haberi

Asfaltlama yapılacak yollar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kışın kar yağışları, su baskınlarından dolayı bozulan yolları yenileme kararı aldı. Asfaltlama çalışmasını başlatacak olan İBB şehrin ana ulaşım yollarını ve tüm önemli geçiş noktalarını düzenleyecek. 


Fakat kafalardaki soru işareti: Trafik ne olacak? 


Günlük yaşamda yeteri kadar trafik sorunu çeken İstanbullular, trafik problemi yaşamasın diye çalışmalar gece olacak. 23.30'da başlayacak çalışmalar 06:30'a kadar devam edecek.


1.5 milyon ton


İstanbul'da 556 noktada 39 ilçesinde başlayacak olan yenileme çalışmalarında açıklamalara göre 1.5 milyon ton asfalt kullanılacak. 


Program kapsamında, asfaltanacak 556 noktadan bazı ana ulaşım yolları:


Arnavutköy (Durusu Karaburun Yolu), 

Avcılar (D-100 Karayolu, 0-3 Kuzey Yanyol, D-100 Kuzey Yanyol 1 ve 2), 

Bağcılar (Maslak Caddesi), 

Bayrampaşa (0-3), 

Başakşehir (Halkalı-ikitelli Caddesi), 

Büyükçekmece (D-100 Karayolu),

Esenler (Mehmet Akif Ersoy Caddesi), 

Çatalca izzettin Yolu, 

Çakıl-Elbasan Yolu, 

Çakıl-Kamiloba (sathi kaplama), 

Yalıköy- Çilingoz (sathi kaplama), 

Elbasan- Ovayenice Yolu (sathi kaplama), 

Esenler (Otogar...