17 / 05 / 2024

 Ashraf Gayrimenkul adres 

 Ashraf Gayrimenkul adres 

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Ashraf tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ashraf Mohammed tarafından kuruldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Ashraf tarafından kuruldu.

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Aljawish ve Mohammed Al Aeıd ve Raslan Helwani ortaklığında kuruldu.

Dar Alebda Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dar Alebda Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet  Tuna Güçhan, Ahmed Atıf A.  Abdelaal ve Ashraf Samır H. Omran ortaklığında kuruldu.

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Ashraf İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashraf İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 180 bin TL sermaye bedeli ile Nazem Achraf, Wahıb Achraf ve Wasım Achraf ortaklığında kuruldu.

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Ashraf Asaad Ahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

 Ashraf Gayrimenkul adres  Haberi

 Ashraf Gayrimenkul adres 

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Ashraf tarafından kuruldu.

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi...