17 / 05 / 2024

Asil Çelik gelir tablosu

Asil Çelik gelir tablosu

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asil Çelik gelir tablosunu yayınladı. Asil Çelik gelir tablosu haberimizde bulunuyor.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Çelik pazarı konut kredisi faizlerindeki kampanyadan sonra hareketlendi!

ABD’den ek vergi üzerine AB’nin kota kararı şoku yaşayan çelik üreticisine, 2021 için en önemli pazardan bir kötü haber daha açıklandı. TÇÜD Genel Sekreteri Yayan, kotaların daha da indirilmesi ile ilgili, “AB’nin serbest ve adil bir ticaret beklentisi yok anlamına gelir” diye konuştu. 

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

Sur Çelik Kapı, Artaş ile üretime geçti!

20 yıldan bu yana üst gelir grubuna yönelik çelik kapı üretimi gerçekleştiren Sur Çelik Kapı, alt gelir grubuna yönelik projeler için de kapı üretmeye başladı. Astaş markasıyla üretilen kapılar pazara çıkmaya başladı.

Vildan Gülçelik, Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 21.sırada!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden 100 mükellefi açıkladı. Semahat Sevim Arsel ilk sırada yer alırken Vildan Gülçelik 21. sırada yer aldı.

37 milyon turist 9 ayda 26 milyar dolar harcadı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 2014'te turist sayısının yüzde 5.5 artışla 36.8 milyona ulaştığını açıkladı. Çelik, "Gelir yüzde 8.5 artışla 26.6 milyar dolar oldu" dedi.

Ömer Çelik: Turist sayısı ve gelir arttı!

2014'te Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı 36 milyon 837 bin 900 oldu. 9 aylık gelir ise 26 milyar 638 milyon dolar. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 2014'te gelen yabancı turist sayısında önceki seneye göre yüzde 5,5'lik artış kaydedildiğini söyled

Ömer Çelik: 2023 hedefimiz 50 milyon turist 50 milyar gelir!

Ömer Çelik, 2023 hedeflerinin 50 milyon turist, 50 milyar gelir olduğunu söyledi. Bakan Çelik, Adana'da yaptığı açıklamada, son 10-12 yıl içinde Türkiye'nin kültürel varlıkları koruma ve kültürel faaliyetler açısından artış yaşandığını belirtti.

Müze ve örenyerlerinden 280 milyon lira gelir elde edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: "Müze ve örenyerlerinden elde ettiğimiz gelir ilk 8 ayda 280 milyon liraya ulaştı. Bu rakamın yıl sonuna kadar 400 milyon lirayı aşmasını hedefliyoruz" dedi

Ömer Çelik: Tüm paydaşların 27 Eylül Dünya Turizm Günü'nü kutladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizmin sadece bir bölgenin gelir kaynağı olmaktan çıkıp ulusal ve sosyal refah dengesinin sağlanmasında da önemli bir araç olarak yer aldığını bildirdi.

Asil Çelik sorumluluk beyanını yayınladı!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Asil Çelik finansal tabloları bağımsız denetimden geçirilecek!

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asil Çelik Sanayi finansal tabloları bağımsız denetimden geçirilecek.

Ömer Faruk Çelik: Lüks rezidans değil ucuz konut lazım!

Konutder Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörün alt gelir grubuna odaklanabilmesi için arsa maliyetlerinin düşmesi gerektiğini, böylece sektördeki arz-talep dengesinin korunacağını söylüyor. Lüks rezidans değil ucuz konut lazım...

Asil Çelik gelir tablosu Haberi

Asil Çelik gelir tablosu

Asil Çelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


2014 Yılı I.Dönem geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunulan 01.01.2014 - 31.03.2014 dönemine ait gelir tablosu ektedir.



Dosya için