29 / 04 / 2024

asil park projesi

asil park projesi

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Armağanevler’ de Ocak ayı içinde yaşamın başlayacağı Asil Park projesine son dairelerin satışı öncesinde örnek daire eşyalı biçimde teşhir edilmeye başlandı...

Asil Park projesi!

Asil Park projesinde daire satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor. Ümraniye Asil Park Evleri projesinde ödemeler yüzde 30 peşinat ile banka kredili olarak yapılıyor...

Ümraniye Asil Park fiyat!

Ümraniye Asil Park fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Fiyatların minimum 219 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje, Anadolu Yakası'nın Ümraniye İlçesi'nde Asil İnşaat imzası ile yükseliyor...

Asil Park adres!

İstanbul Anadolu yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Asil Park satılık konutları fiyat listesi 195 bin liradan başlıyor. Asil Park adres bilgisi haberimizin içeriğinde yer alıyor...

Asil İnşaat Asil Park Konutları!

Asil İnşaat Asil Park Konutları projesi önümüzdeki Eylül ayının başında teslim ediliyor. Beylikdüzü Asil Park Konutları ödeme planı dahilinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapılıyor...

Asil Park Ümraniye ulaşım!

Asil Park Ümraniye ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde adresli bir şekilde yer alıyor. Ümraniye'de yer alan Asil Park projesinde konut fiyatları 195 bin TL'den başlıyor

Asil Park Projesi!

Asil Park Projesi kapsamında yer alan konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Ümraniye Asil Park Projesi kapsamında konutların fiyatları 195 bin TL'den başlıyor

Asil Park projesi!

Asil Park Konutlarında daire bedelinin tamamı peşin olarak ödendiğinde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Asil Park projesi Ümraniye Evlerinde yer alan dairelerin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

asil park projesi Haberi

asil park projesi

Data Yatırım ve Gayrimenkul’ün satışını üslendiği proje iki blokta toplam 89 daireden oluşuyor. Asil Park projesinde konut sahibi olmak isteyenlere %25 peşinatlı, bütçeye uygun farklı kişisel ödeme planları doğrultusunda oluşturulan aylık taksit imkanı sunuluyor. 


 Asil İnşaat’ın Ümraniye’de hayata geçirdiği Asil Park projesinin satışları geçtiğimiz ay başlamıştı. Bölgesinde site özellikleri, yaşam alanları ve sosyal olanaklarıyla öne çıkan Asil Park projesinde inşaat çalışmaları son aşamaya gelmiş durumda. Örnek dairenin de hazırlandığı proje lokasyonu itibariyle bölgesinde bir çekim alanı oluşturuyor.

Projede kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, gezinti bahçeleri, açık spor alanı, dört kademeli peyzaj bahçeleri, güvenlik, çift asansör ve yangın merpeni gibi yaşam güvenliğinin ön planlanda tutulduğu, hayatı kolaylaştıran ve renk katan pek çok imkan bulunmakta. Ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken proje...