27 / 04 / 2024

Asil Park projesi!

Asil Park projesi!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Asil Park Konutlarında daire bedelinin tamamı peşin olarak ödendiğinde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Asil Park projesi Ümraniye Evlerinde yer alan dairelerin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...



İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlandırılan  Asil Park  Evleri 2 bloktan olarak oluşuyor.  Asil İnşaat  imzası ile yükselen Ümraniye Asıl Park Evlerinde bloklar 9 ve 16 katlı olarak yükseliyor. Asil Park projesi Ümraniye Evlerinde ki tüm daireler 2 oda 1 salon tipinde tasarlandı.


Toplamda 89 adet daireden meydana gelen Asil Park projesi 'nde yer alan konutların büyüklükleri 85 metrekare 92 metrekare arasında değişiyor. Asil Park Ümraniye satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 195 bin TL'den başlıyor.


Asil Park projesi!


Tamamı peşin alımlarda yüzde 5 peşinat uygulanan Asil Park projesi Evlerinin diğer ödeme seçeneği ise konut bedelinin yüzde 25'i peşin olarak veriliyor ve kalan kısım ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Asil Park Ümraniye Evleri projesinde satışlar devam ediyor.


Asil Park Ümraniye Evlerinde fitness salonu, peyzaj bahçeleri, çocuk oyun alanları, çift asansör, güvenlik ve açık spor alanları bulunuyor. Ümraniye Asil Park daire fiyatları listesine göre daireler 195 bin TL ile 274 bin TL arasında değişiyor.


Asil Park nerede?

Asil Park satış ofisi adres: Reşitpaşa Cad. No:10/5  Ümraniye / İSTANBUL 


Asil Park iletişim:

Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön