30 / 07 / 2024

Asil Proje Dekorasyon iletişim

Asil Proje Dekorasyon iletişim

Asil Proje Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Taban tarafından kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Biniki Proje Dekorasyon İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biniki Proje Dekorasyon İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Binbuğa tarafından kuruldu.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Vt Grup İnşaat Dekorasyon Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vt Grup İnşaat Dekorasyon Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Rena tarafından kuruldu.

Mrv2018 Mimarlık Dekorasyon Ve Proje Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrv2018 Mimarlık Dekorasyon Ve Proje Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karabaş tarafından kuruldu.

Asil Proje Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Proje Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Taban tarafından kuruldu.

Urtekin Dekorasyon Restorasyon İnşaat Mimarlık Proje Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urtekin Dekorasyon Restorasyon İnşaat Mimarlık Proje Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Urtekin tarafından kuruldu. 

Asil Proje Dekorasyon iletişim Haberi

Asil Proje Dekorasyon iletişim

Asil Proje Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Taban tarafından kuruldu.

Asil Proje Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve Göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...