14 / 05 / 2024

Asım Güzelbey özgeçmiş

Asım Güzelbey özgeçmiş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey kimdir? Asım Güzelbey, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Dr. Asım Güzelbey'in biyografisi...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Migros'ta 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, domates salçası 830 g 37,90 TL’ye düştü!

Migros’ta bir hafta boyunca dev indirimler müşterileri bekleyecek. Bu doğrultuda, 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, acı ve tatlı biber salçası 550 g 71,90 TL’ye düştü. İşte 21 Kasım 2123 Migros fiyat listesi...

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş cevapladı! Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları son zamanlarda yükselişe geçerek yatırımcılarını heyecanlandırdı. Yatırımcılar ise, Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın...

Asım Güzelbey özgeçmiş Haberi

Asım Güzelbey özgeçmiş

Asım Güzelbey kimdir?

Asım Güzelbey, 1951 Gaziantep doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini 1968’de tamamladıktan sonra 1974 yılında Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1974-1978 yıllarında ortopedi ihtisasını yaptıktan sonra İsveç’te Karolinska Hastanesi’nde diz cerrahisi eğitimi aldı.


1981 yılında Gaziantep SSK Hastanesi’nde Ortopedi Uzmanı olarak çalışmaya başladı.


1986’dan sonra da serbest hekimliği tercih etti.


1998-2003 yılları arasında Konukoğlu Hastanesi’ndeki Genel Müdürlük görevinde bulunduktan sonra 28 Mart 2004’te yapılan yerel yönetimler seçiminde 57.3 oy oranı ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.


Hekimlik yıllarında 1992 harp sonrası Azerbaycan’da gönüllü doktor olarak çalıştıktan sonra 1999 Marmara Depremi, 2003 Bingöl Depreminde de gönüllü sağlık ekibinde başkanlık yaptı.


Belediye Başkanlığı süresince mesai kavramı olmayan bir çalışma temposu gösteren Dr. Asım GÜZELBEY, evli ve iki çocuk babasıdır.



Gaziantep'te nehir turizmine yönelik bir proje üzerinde...