27 / 04 / 2024

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?



Yatırımcılar, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen gümüş için ''gümüş fiyatları ne olur, gümüş fiyatları yükselir mi, düşer mi?'' sorularını merak ediyor. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönü için rakam açıklaması geldi. 

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

GÜMÜŞ YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Chris Kimble'ye göre gümüş, yaklaşık 15 yıldır devam eden en uzun ve en büyük flama formasyonlarından birini oluşturdu. Eğer gümüş patlarsa, yatırımcılar için oldukça cazip hale geleceğini belirtti. Bu durum, gümüşün, tüm zamanların en yüksek seviyelerini yeniden test etmesini sağlaması bekleniyor.

Gümüşün 50 doları aşması halinde çok daha yüksek Fibonacci uzatma seviyeleri devreye gireceği belirtiliyor. Bu sevbiyeler 79 ve 126 dolarda bulunuyor.

Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün, bu sene de yatırımcısına yine aynı şekilde kazandırması bekleniyor. Geçen sene gümüş yüzde 45, altın ise yüzde 42 kazanç sağladı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç lira? Güncel gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 28 Ağustos 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 28 AĞUSTOS GÜMÜŞ KAÇ LİRA? 

28 Ağustos Pazartesi gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyler tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan düğünlerde takı olarak da kullanılmaya başlanan gümüşe olan talep gittikçe yükseliyor.

Bugün gümüşünons fiyatı 24,16 dolardan işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı bugun 20,54 lira, satış fiyatı ise 21,366 lira.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Elinde dolar olanlar dikkatli olun! Doların yönü belli oldu! Dolarda son dakika gelişmesi

Kan kaybeden euro kuru için rakam geldi! Yatırımcılar bu rakama odaklandı! İşte Euro/TL bu kadar olacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön