01 / 07 / 2024

asım kibarın evi

asım kibarın evi

Türkiye'nin önde gelen iş adamları genellikle yalıları ya da villa ve malikaneleri tercih ediyor

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Rize'de yaşayanlara müjde! Kiradan uygun fiyata ev sahibi olmanız mümkün!

Kira ödemekten daha uygun fiyata ev sahibi olmak mümkün. Rize’de sunulan yeni bir fırsat ev sahibi olmak isteyenler için kiradan daha az taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Peşinatını ödeyenler hayallerindeki evi satın alma imkanına kavuşacak. İşte detaylar...

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Emlak zengini Asım Bayram cinayetinde şok detaylar!

Antalya'da gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın (82) öldürülüp parçalanan cansız bedeninin ormanlığa gömülmesiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. 4 sanık hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Emlak zengini Asım Bayram'ın katil zanlıları gözaltına alındı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan ormanlıkta bulunan erkek cesedinin emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu belirlendi. Asım Bayram'ın katil zanlıları olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Emlak zengini Asım Bayram'ın cesedi bulundu mu?

Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanlıkta, 9 parçaya bölünerek, toprağa gömülmüş erkek cesedi bulundu. Cansız bedenin, ocak ayından beri haber alınamayan, emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu tahmin ediliyor..

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Asım Yapı Malzemeleri İnşaat Oto Yedek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asım Yapı Malzemeleri İnşaat Oto Yedek Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Asım Macit tarafından kuruldu. 

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

Asım Akansoy: İşçi güvenliği yoksa inşaatlar durdurulmalı!

İçişleri ve Çalışma Eski Bakanı CTP Milletvekili Asım Akansoy, “Bakan Saner’e göre denetim yapılırsa inşaatların tümü duracakmış. Eğer konu insan sağlığı ise, konu işçi güvenliği ise, konu insanların hayatı ise gerekirse tüm inşaatlar durdurulur” dedi.

asım kibarın evi Haberi

asım kibarın evi


Türkiye'nin patronları genelde Boğaz'daki yalılarda oturmayı tercih ediyor. İşta Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinin oturduğu evler; 


Avni Çelik ( Sinpaş Grubu Başkanı): Beykoz'daki Kadim Rıfat Paşa Yalısı'nda oturuyor.




Ali Koç ( Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi): Kandilli Göksu Caddesi üzerinde yer alan Kont Astrorog Yalısı'nda oturuyor.




Asım Kibar ( Kibar Holding Onursal Başkanı): Bebek'te bulunan Nuri Çapa Yalısı'nda oturuyor.




Hasan Aslanoba ( Erikli Su Ortağı): Kandilli'de bulunan ikiz yalıda oturuyor.