30 / 04 / 2024

Rize'de yaşayanlara müjde! Kiradan uygun fiyata ev sahibi olmanız mümkün!

Rize'de yaşayanlara müjde! Kiradan uygun fiyata ev sahibi olmanız mümkün!

Kira ödemekten daha uygun fiyata ev sahibi olmak mümkün. Rize’de sunulan yeni bir fırsat ev sahibi olmak isteyenler için kiradan daha az taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Peşinatını ödeyenler hayallerindeki evi satın alma imkanına kavuşacak. İşte detaylar...



Rize de yaşayanlara müjde! Kiradan uygun fiyata ev sahibi olmanız mümkün!

TOKİ’den ev sahibi olma imkanı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), vatandaşların ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ tarafından yapılan son açıklamalara göre, 2+1 ve 3+1 konutlar için 621 bin TL fiyat belirlendi ve vatandaşlar, 20 yıl boyunca aylık 2 bin 331 ila 3 bin 407 TL arasında değişen taksitlerle ev sahibi olabilecekler. Peşinatlarını yüzde 10 olarak ödeyen vatandaşlar, kira bedellerinden daha düşük bir ödemeyle kendi evlerine sahip olabilecekler.

Nisan ayının sonuna doğru, TOKİ tarafından düzenlenen kura çekimleri sonucunda milyonlarca vatandaş ev veya arsa sahibi olma fırsatına kavuşuyor. 2+1 veya 3+1 konutlar için 60 bin ila 90 bin TL arasında peşinat ödeyen vatandaşlar, kiradan uygun fiyatlarla kendi evlerine sahip olabiliyorlar. Peşinat ödemeleriyle birlikte 2+1 konutlar için aylık 2 bin 887 TL, 3+1 konutlar için ise aylık 3 bin 407 TL ödeme yapılıyor.

 


Geri Dön