15 / 05 / 2024

Asımoğlu Elektrik Mekanik iletişim

Asımoğlu Elektrik Mekanik iletişim

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Şehir plancıları odasından imar kanunu değişikliğine büyük tepki! İmar barışı öldürür!

Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Uğur Kasımoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin kanun teklifine karşı çıkarak 'İmar barışı öldürür' dedi.

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somuncuoğlu Elektrik İnşaat Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Erden tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Evkent İnşaat Taahhüt Elektrik Mekanik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkent İnşaat Taahhüt Elektrik Mekanik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bulut tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Faik Fındıkoğlu tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik iletişim Haberi

Asımoğlu Elektrik Mekanik iletişim

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK 1. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 3. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler, selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör...