11 / 05 / 2024

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Aşçı, Emre Aşçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da İstoç Kuzey Plaza Bağcılar'da kuruldu.

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

A Ve A Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Ve A Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi açıldı!

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi Ataşehir'de Selim Sökmen tarafından açıldı.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Emre Şimşek tarafından açıldı.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Aşçı, Emre Aşçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. 


Aşin Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...