02 / 05 / 2024

Asır 3 İnşaat adresi

Asır 3 İnşaat adresi

Asır 3 İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi, Musa Karkur ve İsmail Ok ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Esenyurt, Necipfazıl Kısakürek Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi'nde kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Bold Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bold Yatırım İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Durmuş ve Cevahir Acımış ortaklığında kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon 99 bin 879 TL sermaye bedeli ile Coşkun Tünay ve Cengiz Burak Türkeri ortaklığında kuruldu.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

Asır 3 İnşaat adresi Haberi

Asır 3 İnşaat adresi

Asır 3 İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi, Musa Karkur ve İsmail Ok ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Esenyurt, Necipfazıl Kısakürek Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi'nde kuruldu. 


Asır 3 İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...