07 / 05 / 2024

Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ekin ve Fatih Yıldız ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emekliye emlak vergisi muafiyeti 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni Asır gazetesi yazarı Faruk Erdem bugünkü yazısında emlak vergisini kaleme aldı. Faruk Erdem yazısında emekliler başta olmak üzere bazı mükellefler vergi ödemediğini belirterek, önemli detaylara değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

İki yeni banka kuruluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı! İsimleri belli oldu! Hemen bakın!

BDDK, iki yeni banka kurulmasına ve bir bankaya faaliyet izni verilmesine ilişkin onay verdi. Kurulacak bankalardan birinin ismi ‘Ziraat Dinamik Banka’ olurken, diğeri ise ‘Asır Yatırım Bankası A.Ş.’ oldu.

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şile'de yapıldı.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Çiftçiye mazot ve traktör desteği haberi! İş arayıp da bulamayana yatırım fırsatı

Türkiye'de yarım asır önce köyden kente başlayan insan göçü kentlerde nüfus yoğunluğunun artmasına neden olurken köylerde yaşayanların sayısı iyice azaldı. Binlerce dönüm tarım arazisi ise üretim için ekilip biçilmeyi bekliyor.

İnşaat sektöründen 2022 talepleri!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Gonca Elibol, bugünkü köşesinde inşaat sektörünün taleplerini kaleme aldı. İşte Gonca Elibol'un 'Lokomotif sektör inşaatta bazı talepler var' başlıklı yazısı...

Ev sahibi olacak vatandaşlara 31 bin TL yardım! 

Ev alacak vatandaşlara devlet tarafından 31 bin TL yardım yapılıyor. Yeni Asır köşe yazarı Faruk Erdem bugünkü köşesinde söz konusu yardımın detaylarını kaleme aldı. 

Kira zammında yasal sınır nedir? 

Yeni Asır yazarlarından Faruk Erdem bugünkü yazısında kira artışının yasal sınırlarını kaleme aldı. 

Hfm Group İnşaat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfm Group İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar’da 5 milyon sermaye bedeli ile Fatih Kara tarafından kuruldu.

R Form Group Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

R Form Group Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kasap ve İsmail Şirin ortaklığında kuruldu.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reda Ali N.A.A. tarafından kuruldu.

Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ekin ve Fatih Yıldız ortaklığında kuruldu.


Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Asır Hfm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi...