05 / 05 / 2024

Asır Taahhüt İnşaat

Asır Taahhüt İnşaat

Asır Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karayılan tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 2. Caddesi'nde kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Yıldırım, Muhammed Kılıç ve Salih Atalay ortaklığında kuruldu.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Barak Taahhüt İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barak Taahhüt İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Galata Taahhüt İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Taahhüt İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200, bin TL sermaye bedeli ile Hasan Semih Kurtuluş tarafından kuruldu. 

Say Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Say Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 550 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakır ve Muhittin Oral ortaklığında kuruldu. 

Arsel Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Rüzgar tarafından kuruldu. 

İska Yatırım Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Yatırım Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Salih Kaynarca tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Emre Şerifoğlu ve Vahit Şerifoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asır Taahhüt İnşaat Haberi

Asır Taahhüt İnşaat

Asır Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karayılan tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 2. Caddesi'nde kuruldu. 


Asır Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane,inşaatlarını yapmak , satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Her türlü emlak ve gayri menkullerin  (konut , site , ticari ve sanayi merkezler ,depo , villa, tatil köyü , otel , motel , kamping   gibi  turistik  tesisler , arsa , arazi, organize sanayi bölgeleri , cv, apartman işyeri ve benzeri ) alımı , satımı ,iç mimarisi , devri , temliği , kiraya verilmesi kiralanması ve...