05 / 05 / 2024

Asis Elektronik

Asis Elektronik

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü M. Bahaddin Yetkin, Türkiye’nin dönüşüm ivmesini ve akıllı şehirlerin geleceğini Forbes'e anlattı...

Visa ve Asis Elektronik'ten muhteşem proje! Toplu taşımada yeni dönem

Visa ve Asis Elektronik iş birliği ile başlatılan proje şimdiden 11 ilde uygulanmaya geçti bile ve toplamda 40 ilde yaygınlaştırıması amaçlanıyor

Asis Elektronik, küçük yerleşimleri akıllı hale getiriyor! 

Asis Elektronik,'in şirket politikasının odak noktasında şehir teknolojilerine yönelik Ar-Ge çalışmaları yer alıyor. Asis CT, Türkiye’de ve dünyada akıllı şehirleşme alanında söz sahibi oyun kuruculardan biri olmayı hedefliyor...

Asis Elektronik, akıllı şehir sistemleriyle yaşam kalitesini artıyor!

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü M. Bahaddin Yetkin, Türkiye’nin dönüşüm ivmesini ve akıllı şehirlerin geleceğini Forbes'e anlattı...

Turanlar Elektronik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Elektronik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Turan ve Hüseyin Karaarslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi, Mustafa Hashash tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aybey İş Hanı 2'de kuruldu.

Anfa İnşaat Elektrik ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anfa İnşaat Elektrik ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Şeker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Esenyurt, Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde kuruldu.

Baytu İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Malzeme Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Baytu İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Malzeme Ticareti Limited Şirketi, Erol Baytur tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Özcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Elektronik sayaçla mekanik sayaç arasındaki fark nedir?

Elektrik faturalandırma sürecinde enerji kullanım miktarının okunduğu cihazlar sayaç olarak nitelendiriliyor. Peki, elektronik sayaç nedir? Mekanik sayaç nedir? Elektronik sayaçla mekanik sayaç arasındaki fark nedir?

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Okçu Musa Caddesi'nde kuruldu.

Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alut İnşaat Lojistik Oto Parçaları Temizlik Gıda Tekstil Elektronik Kırtasiye Organize Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Asis Elektronik Haberi

Asis Elektronik

Asis Elektronik’i tanıyabilir miyiz? Hangi alanlarda ürün ve çözüm üretiyorsunuz?
2007 yılında faaliyete başlayarak kısa sürede "Akıllı Teknoloji Yönetimi" konusunda markalaşan firmamız, modern teknolojiyi uzman mühendis kadromuz ile bütünleştirip kaliteli, güvenli sistemler geliştiriyor.

Tüm sistem ve ekipman üretimini kendi öz kaynağımızla yapıyoruz. İşleve aldığımız özel projelerle tecrübe ve başarı kazanan Asis Elektronik olarak, otomasyon ve tanımlama sistemleri alanında, üretim ve anahtar teslimi çözümler sunuyoruz.

Merkezimiz İstanbul’da. Bölge müdürlüklerimiz ve konusunda uzman, deneyimli kadromuz ile Türkiye’nin her bölgesinde müşterilerimizin yazılım ve donanım ihtiyaçlarını kaliteli servis ile karşılamakta, gerçek bir "Çözüm Ortağı” olmaktayız.

Akıllı şehirlere yönelik çalışmalarınızla ön plana çıkmaktasınız. Bu segmentte neler yapıyor, kentlere teknolojiyle nasıl can veriyorsunuz?
Dünyaya örnek akıllı şehir konseptleri; Akıllı Ulaşım Çözümleri, Güvenli Şehir Çözümleri, Kişi Sayma Sistemleri, Geçiş...