02 / 05 / 2024

Aşiyan Konakları fiyatları

Aşiyan Konakları fiyatları

Gayrimenkul üretimi, yönetimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren İdeal Gayrimenkul Yönetim Organizasyon (GYO) Aşiyan Konakları'nın birinci etabı tamamlandı.

Tuna Aşiyan Konakları satışta! Peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı!

Tuna İnşaat tarafından inşa edilen "Tuna Aşiyan Konakları" Ankara Gölbaşı’nda hayata geçti. 28 adet villadan oluşan projde indirim fırsatları ile satışa çıkarıldı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz’da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşaatı durdurulan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz'da hizmete açılacak.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2020'de açılıyor!

3 bin yolcuya hizmet verecek Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın 2020'nin üçüncü çeyreğinde yolculu işletmeye alınması planlanıyor.

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alıcı tarafından kuruldu. 

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları!

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. ÖRYAP İnşaat tarafından yükselen projede 17 villa bulunuyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Burçlar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen proje 86 daire ve 8 mağazadan oluşacak. 

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

3S Avcılar Firuze Konakları fiyatlar!

Toplam 523 konut ve 45 ticari birimden meydana gelen 3S Avcılar Firuze Konakları İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Firuzköy Bulvarı üzerinde inşa ediliyor. 3S Avcılar Firuze Konakları fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Aşiyan Konakları fiyatları Haberi

Aşiyan Konakları fiyatları

Aşiyan Konakları şimdi de Atatürk Bulvarında ki satış ofisi ile hizmet vermeye devam ediyor. Gayrimenkul üretimi, yönetimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren İdeal Gayrimenkul Yönetim Organizasyon (GYO) Aşiyan Konakları'nın birinci etabı tamamlandı. Düzce'de ilk ve tek olan pek çok özelliği, ideal konumu, benzersiz donanımı ve metropollerde görebileceğimiz inşaat kalitesiyle Aşiyan Konakları, dairelerini sahipleriyle buluşturmaya başlıyor.  Gelen talepler doğrultusunda Düzce Belediyesi karşısı, Atatürk Bulvarı'nda ikinci satış ofisini hizmete sokan Aşiyan Konakları, bu özel projede yer almak isteyen Düzcelilere hizmet vermeye devam ediyor. Aşiyan Konakları, 440 lüks konuttan oluşan, gelenekle geleceği birleştiren bir atmosferde yaşam imkanı sunan, Batı Karadeniz'in en büyük projesi.  Bu yaşam alanında yer almayı tercih eden daire sahipleriyle birlikte, tatlı bir heyecanı yaşıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde projeye...