04 / 05 / 2024

Asiye Cengiz kim

Asiye Cengiz kim

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Ankara YHT Garı ne zaman tamamlanacak?

Ankara YHT Garı inşaatı ne zaman bitecek? Ankara YHT Garı inşaat projesini kim hayata geçiriyor? Kolin Limak Cengiz Ortak Giriş Grubu, Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nı ne zaman bitirecek? İşte cevaplar...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Yusuf Cengiz: Balıkesir'e Osmanlı ve Selçuklu mimarisinde okullar kazandıracağız!

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir'de yeni yapılan ve yapılacak okullarda klasik bina yerine hem görsel hem de kullanım açısından daha faydalı olacak Osmanlı ve Selçuklu dönemine ait bina modellerini uygulamaya başladıklarını açıkladı.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

Asiye Cengiz kim Haberi

Asiye Cengiz kim

Asiye Cengiz kimdir?

Asiye Cengiz, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 


Okul yıllarından itibaren kendi adına iç mimarlık işleri yaptı ve otel projeleri yapan firmalarda çalıştı.


1994 yılından beridir kurduğu Duvar Mimarlık Ltd. Şti’nin yöneticisidir.


Duvar Mimarlık..

1994 yılında kurulan Duvar Mimarlık sayısız Mimari ve İç Mimari Projeye imza atmıştır. Öncelikle merkez İstanbul olmak kaydıyla; Antalya, Marmaris, Bodrum, Assos ve Çeşme’de de tasarım ve uygulamalar yapmış, yurt dışında Almanya ve Moskova’da projeler yürütmüştür.


Konut, Ofisler, özellikle Havacılık sektörüne ait Teknik Hizmet ve Eğitim binaları, Otel, Lokanta ve Mağazaların Mimari ve İç Mimari tasarımlarını ve uygulamalarını yapar. Proje yönetimi, teknik kontrollük ve danışmanlık hizmetleri...