04 / 08 / 2024

Asiye Serap Sokullu

Asiye Serap Sokullu

İstanbul Sarıyer’de yaşayan golf oyuncusu Asiye Serap Sokullu, yöneticiliğini yaptığı sitenin bahçesindeki ‘Lükstrüm’ denilen boyları 2.5 metre uzunluğundaki 40 ağacı kesen 2 komşusunu savcılığa şikâyet etti.

Hatay halkının konut talebi Meclis gündemine taşındı!

28. Dönem Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Hatay halkının konut talebini meclis gündemine taşıdı.

Yüzde 25 kira sınırının sonuçları: Ev sahipleri ya evlerini boş tutuyor ya da değerinin 2 katı kiraya veriyor! 

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun, kiralara yüzde 25 zam sınırlaması getirilmesinin sonuçlarını Meclis'te sıraladı. İşte Özbudun'un o açıklaması...

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Şadi ve Hamza Şadi ortaklığında kuruldu.

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Serap Demircanlı tarafından kuruldu.

Kuzey Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Sokullu tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

Nayman Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Nayman Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Kırbaş tarafından kuruldu.

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

Asyel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Asiye USta ve Yeliz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Asiye Serap Sokullu Haberi

Asiye Serap Sokullu


İstanbul Sarıyer’de yaşayan golf oyuncusu Asiye Serap Sokullu, yöneticiliğini yaptığı sitenin bahçesindeki ‘Lükstrüm’ denilen boyları 2.5 metre uzunluğundaki 40 ağacı kesen 2 komşusunu savcılığa şikâyet etti. Dikili ağaca zarar vermek suçundan sanık olan iki komşu, ‘ağaçları gölge yaptıkları ve yapraklarının su kanallarını tıkadığı’ gerekçesiyle kestiklerini anlattı. Bilirkişinin ağaçların yeniden büyüdüğünü belirttiği rapora ‘Bu atılı suçu ortadan kaldırmaz’ diyen mahkeme ikiliyi birer yıl hapis cezasına çarptırdı. Cezalar ertelendi.



Sokullu, apartman sakinlerinden Binali Kapıkıran ve Abdurrahman Köroğlu’nun ağaçları demir testeresi ile kestikleri gerekçesiyle savcılığa şikâyetçi oldu. Binali Kapıkıran ve Abdurrahman Köroğlu hakkında ‘dikili ağaç, fidan veya bağ çubuğuna zarar vermek’ suçundan 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Köroğlu ağacın bahçesine dökülen yapraklarının su arklarını tıkadığı için evini su...