08 / 05 / 2024

ASKİden yatırım

ASKİden yatırım

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım!

Çin Devlet Demiryolları, ulusal demiryolları projelerine yönelik sabit yatırımın, bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,2 oranında artış gösterdiğini açıkladı. Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım yaptı...

TCMB'den yatırım taahhütlü avans kredisi açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi reeskont kredileri için tahsis edilen imkanın 20 milyar lirasının yatırım taahhütlü avans kredisi olarak kullandırılacağını, söz konusu kredilerin azami 10 yıl vadeli ve sabit faizli olacağını duyurdu.

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

Ürdün’den Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

Ürdün ekonomi yönetimi Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanları ile yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Bölgede, Türkiye'den bekledikleri yatırımı alamadıkları söylendi.

ASKİ'den 1,1 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada ASKİ'nin 3 yılda 1,1 milyar TL'lik altyapı ve üstyapı yatırımı yaptığını belirtti.

IC İÇTAŞ Enerji'den 2.5 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam ve yatırım seferberliğine önemli bir destek de IC İÇTAŞ Enerji'den geldi geldi.

Taşyapı İnşaat'a yatırım yapılabilir notu!

Taşyapı İnşaat, JCR Eurasia Rating'den 'yatırım yapılabilir' notu aldı. JCR, firmanın uzun vadeli ulusal notunu 'BBB-' olarak açıklarken, görünümünü ise 'durağan' olarak belirledi.

Kazakistan'da Türk yatırımı artacak!

Kazakistan Kazinvest Ulusal İhracat ve Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Borisbiy Jangurazov, ülkedeki Türk yatırımcılara destek sağlandığını böylelikle Türkiye’den yatırım akımının artacağını düşündüğünü bildirdi.

İş GYO, İş Yatırım Menkul Değerler'den danışmanlık hizmeti alacak!

İş GYO, TSKB GYO ile birleşme sürecinin yürütülmesi ve ayrılma hakkının kullanılması kapsamında İş Yatırım Menkul Değerler''den danışmanlık ve aracılık hizmeti alınmasına oy birliği ile karar verdi.

Venezuela Türkiye'den yatırım bekliyor!

Ekonomik krizle boğuşan Venezula'nın Dış Ticaret ve Uluslararası Yatırım Bakanı, Türk iş adamlarına yatırım çağrısı yaptı.

ASKİ'den Ankara'ya 1 milyar liralık yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından, 562 milyon lirası çevre ilçelerde olmak üzere Ankara genelinde yaklaşık 1 milyar liralık altyapı ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdiğini bildirdi.

ASKİden yatırım Haberi

ASKİden yatırım

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor. ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara geneline 2014'te 444 milyon TL yatırım, geçen yıl 30 Mart yerel seçimleriyle hizmet alanına dahil edilen ilçelere bağlı köylere ise 1 yıl içinde 250 milyon TL tutarında yatırım yaptı. ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, başta Çubuk, Akyurt ve Pursaklar ilçeleri olmak üzere kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan Çubuk 2 Barajı'na, Kavşakkaya Barajı'ndan 14 kilometrelik bir iletim hattı yaptıklarını belirtti. İlçelerdeki ihtiyaçlara göre atık ve yağmur suyu, içme suyu hatlarını gözden geçirerek yenileyen ASKİ, bazı bölgelere ise ilk defa içme suyu ve kanalizasyon hattı...