05 / 05 / 2024

askinin su deposu uyarısı

askinin su deposu uyarısı

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü irfan Kaya, Başkentlileri uyararak, su depolarından kullanılan suların sağlıklı olması için rutin bakım ve temizlik işlemlerinin mutlaka yaptırılması gerektiğini bildirdi.

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge, 470 ml toz hazne kapasitesi ve 350 ml su deposu sayesinde, 3 farklı bölmede 180 dk kesintisiz çalışarak etkili temizlik performansı ortaya koyar.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

BUSKİ'den Mustafakemalpaşa'ya 2,6 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ), Selimiye Mahallesi'nde 50 yıl önce yapılan 600 tonluk su deposunun yerine 2,6 milyon liralık yatırımla 10 bin metreküplük su deposu inşa edecek.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Eylül Su Sapan, Kaz Dağları'ndan ev aldı!

ÇANAKKALE’nin ’oksijen deposu’ olarak bilinen Kazdağları eteklerindeki Bayramiç İlçesi’nde ev ve arazi alan ünlü isimler arasına dizi oyuncusu Eylül Su Sapan da katıldı. Genç oyuncu, Toluklar Köyü’nde iki odalı yığma taş ev aldı.

Ihlamur Parkı'ndaki tonozlu su deposu tescil edildi!

Ihlamur Parkı'nda tonozlu su deposu 2863 sayılı kanun kapsamında tescil edildi. Böylece yaklaşık bir yıldır Ihlamur Parkı’na inşaat yapılmaması ve tescilli sit alanı olduğu için korunmasını isteyen mahalelilere bir güzel haber daha geldi.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlanamıyor!

İZSU, Bornava su deposu besleme hattı için Mayıs ayında başlayan Evka-3 Metro ile 4. Sanayi Sitesi arasında başlattığı su borusu döşeme işlemlerinin 6 aydır tamamlanamaması vatandaşın tepkisini çekti.

Çorum Dodurga'ya modern su deposu inşa edildi!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı. Depo Alpagut Köyünün yaklaşık 240 hanesine su verecek

Dodurga'nın Alpagut Köyüne modern su deposu yapıldı!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı.

İSKİ 12 ilçeye 25 su deposu inşaatı yapacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), toplam kapasitesi 1 milyon 544 bin 580 metreküp olan 125 su deposunun hizmet verdiği kente, 12 ilçede 180 bin 500 metreküp kapasiteli 25 su deposu daha yapıyor.

askinin su deposu uyarısı Haberi

askinin su deposu uyarısı

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü irfan Kaya, Başkentlileri uyararak, su depolarından kullanılan suların sağlıklı olması için rutin bakım ve temizlik işlemlerinin mutlaka yaptırılması gerektiğini bildirdi. ASKİ'nin, temiz ve kaliteli nitelikteki içme suyunu evlere kadar büyük bir titizlik içinde getirdiğini ifade eden İrfan Kaya, rutin bakımları aksatılan su depolarından alınan suların tehlike oluşturduğunu söyledi. 


Bakım Ve Temizlik Yapılmalı 


Genel Müdür Kaya, apartman ve işyerlerindeki su depolarının temizliğinin hiçbir aksatmaya sebebiyet vermeden yaptırılması gerektiğini belirterek, "Su depolarında periyodik temizlik aksatıldığında, depoların içerisinde pas oluşuyor, yosun tutuyor, bakteriler ürüyor... Kısacası insan sağlığını tehdit edecek her türlü olumsuz koşullar meydana geliyor" dedi. 


Kaya: su depolarını yılda bir kez temizletin ASKİ'nin şehir şebeke suyunu ivedik içme Suyu Arıtma başta olmak üzere bölgesel arıtma tesislerinde...