06 / 05 / 2024

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlanamıyor!

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlanamıyor!

İZSU, Bornava su deposu besleme hattı için Mayıs ayında başlayan Evka-3 Metro ile 4. Sanayi Sitesi arasında başlattığı su borusu döşeme işlemlerinin 6 aydır tamamlanamaması vatandaşın tepkisini çekti.




İZSU, Bornava su deposu besleme hattı için Mayıs ayında başlayan Evka-3 Metro ile 4. Sanayi Sitesi arasında başlattığı su borusu döşeme işlemlerinin 6 aydır tamamlanamaması vatandaşın tepkisini çekti. Mahallede her yerin kazıldığını belirten semt sakini Osman Sönmez, "Yollar berbat, bütün yazı toz ve pislik içinde geçirdik. Müteahhit firma birkaç gün hariç saat 17.00'dan sonra çalışmadı. Bayramlarda tatil yaptı. Nasıl olsa işi bir an önce tamamlamak istemeyen, vatandaşa saygı ve sorumluluk duymayan bir İZSU yönetimi var. Bir iş bu kadar uzun sürer mi?" dedi.


İkinci kez kazılıyor


Boru döşendikten sonra üzerinin kumla kapatıldığını ifade eden Sönmez, "Daha sonra yolu öyle bıraktılar neden asfalt yapılmıyor diye düşünürken Cengiz Han Caddesi'nden başlayarak yeniden kazmaya başladılar. Neymiş, fabrikadan gelen contalar hatalı çıkmış. Boruların üzerini test yapmadan kapattıktan sonra mı farkediyorlar anlamadım. Bu gereksiz masrafların, kaybedilen zamanın hesabını kim verecek" diye sordu.



Yeni Asır


Geri Dön