02 / 05 / 2024

ASKON Gine TOKİ projesi

ASKON Gine TOKİ projesi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda açıklamalar yaptı. Aydın, 'İlk etapta Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin TOKİ modeli ile ülkesinin ihtiyacı olan 100 bin konuttalebini somutlaştıracağız.' dedi.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Türk müteahhitlere Gine'ye yatırım yapın çağrısı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur yaptığı açıklamada "Müteahhitlerimiz Gine'de bugüne kadar 152,6 milyon dolar değerinde 10 proje yapmış. 127 ülkede 404 milyar dolar değerinde proje yapan Türk müteahhitler için Gine'deki rakamlar son derece yetersiz" diye konuştu.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Gine'nin 100 bin konut talebi somutlaştırılacak!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda açıklamalar yaptı. Aydın, 'İlk etapta Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin TOKİ modeli ile ülkesinin ihtiyacı olan 100 bin konuttalebini somutlaştıracağız.' dedi.

Gine'den Türkiye'ye milyar dolarlık konut teklifi!

Türk iş adamları Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin “Gelin 100 bin konut yapın” teklifinde bulundu. Bu çağrıya kulak veren iş adamlarından biri olan ASKON Başkanı Orhan Aydın, haziran ayı sonunda 20 kişilik iş adamı ile Gine'ye giderek yatırım yapacak. 

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ASKON Gine TOKİ projesi Haberi

ASKON Gine TOKİ projesi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda konuşma yaptı. Orhan Aydın, derneğin 6 binin üzerinde gönüllü işadamıyla Türkiye ekonomisine ciddi bir katkı sağlayan devasa bir STK olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin kalkınması için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Aydın, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmelerde her gün gelişen olayları takip ettiklerini ifade etti. 

Aydın, şu değerlendirmeleri yaptı:

'2018 Ağustos ayından bugüne ekonomimiz üzerine düzenlenen saldırılara başta hükümetimiz ve iş dünyamız olarak aklı selimle refleksler veriyoruz. Birçok alanda ekonomimizi rahatlatacak paketleri hayata geçiriyor, orta ve uzun vadede canlanmayı hayata geçirecek reformlara imza atıyoruz. Tüm zorluklara rağmen, Türkiye güçlü bir ülke olduğunu göstermektedir. Ekonomimizin ne kadar sağlam olduğunu tüm sınamalara karşın göstermekteyiz. Dengeleme sürecinin sağlandığını görmekle...