27 / 04 / 2024

askon şubeler

askon şubeler

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şube Başkanı Zekeriya Hazırbulan ' ASKON'un 1998'de kurulduğunu belirterek, "Yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. dedi...

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekli maaşlarını taşıyanlara bankaların verdiği nakit promosyonlarda kıyasıya bir rekabet yaşanırken şubeler maaş taşıma talepleri nedeniyle adeta kilitlendi. Kampanya süreleri Eylül ayına kadar uzarken nakit promosyonlar da da artış bekleniyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul esas sözleşmesini yeniledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul, "Şirketin Unvanı" başlıklı 2. maddesinin, "Merkez ve Şubeler" başlıklı 3. maddesinin, "Yönetim Kurulu" başlıklı 9-1. maddesinin, "Şirketin Temsili" başlıklı 9-3. maddesinin ekteki şekilde değiştirilmesine karar verildi.

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi 2021'nin sonuna kadar 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, ekspres şubeler açmaya başladı. Al-götür konseptiyle hizmet verecek bu şubelerin, 2021 yılı sonuna kadar 25'e ulaşması hedefleniyor. Marka, yeni şubeler için franchising veriyor.

İrfan Usta 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Pide ve lahmacun konseptiyle hizmet veren İrfan Usta, franchise vererek 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 50 bin TL giriş bedelinin alındığı şubeler için aylık ciro hedefi 150 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor.

İMO'dan kanun değişikliğine ilişkin açıklama!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı şubeler, TMMOB kanununun değiştirilmek istenmesine dair açıklamalarda bulundu. İMO şubeleri tarafından yapılan açıklamada, "Birliğimizi bozan hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz" denildi...

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

AVM kiralarında yüzde 50 indirim beklentisi! 

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, perakende ve hizmet sektörünün koronavirüs sebebiyle desteklenmesi gerektiğini söyledi. Aydın, "AVM kiracıları olmak üzere kira oranlarında Mayıs sonuna kadar yüzde 50 düşüş beklemekteyiz" dedi... 

TÜGEM yurt içinde ve yurt dışında şubeler açacak!

14 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan TÜGEM hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüyor. Bursa, Ankara ve İzmir’de şubeler açan TÜGEM, Kanada’da da faaliyette bulunacak.

askon şubeler Haberi

askon şubeler

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şube Başkanı Zekeriya Hazırbulan ' ASKON'un 1998'de kurulduğunu belirterek, "Yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. 

Yurtdışında ise Kıbrıs ve Çin şubelerinin ardından yakında Viyana şubemizi de açacağız" dedi yenigun f TV Röportajın ayrıntılarını bugün saat 18.00'de Yenigün TV'de izleyebilirsiniz Yenigün TV'de yayınlanan BeLma Şahaner ile Ege'nin Gündemi adlı programın konuğu Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) izmir Şube Başkanı Zekeriya Hazırbulan oldu. Türkiye genelinde 3 binin üzerinde üyemiz var. Toplamda 26 şube ile ülke ekonomisine 25 milyar TL ticaret hacmi ile katkı sağlanıyor. ASKON Kıbrıs ve Çin'in yanı sıra şimdi de Viyana'da şube açıyor. 


İzmir şube olarak yaklaşık iki yıl önce kurulduklarını belirten Hazırbulan, İzmir'deki çalışmalarını anlattı. Hazırbulan, " ASKON'a üye olmadan önce...